Kamienios 04.07.2013 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 (edytowane) Witam, Do sprzedania mam zestaw do otynkowania domu: 1. 8,5 wiadra 25kg tynku SEMPRE AZURO silikonowego (najlepszy, samoczyszczący, nieprzyjmujący grzyba) w kolorze z palety ceresit ETNA ET1 (http://www.ceresit.pl/kolory/). Struktura baranek 1,5 2. Farba Silikonowa elewacyjna SEMPRE w tym samym kolorze (5L) 3. Tynk mozaikowy SEMPRE M8 223 (25KG), do wykończenia cokołu. 4. Grunt do tynku mozaikowego Cały zestaw nowy, gotowy do położenia, został mi z tynkowania domu. Spokojnie starczy na otynkowanie niedużego domku. W zestawie oprócz samego tynku również farba silikonowa. Gdyby zabrakło minimalnej ilości tynku - można położyć jakikolwiek inny, nawet akrylowy i przemalować farbą silikonową. Efekt będzie taki sam. Z uwagi na gabaryty - tylko odbiór własny w okolicach Pruszkowa. Ale przy odbiorze mogę dorzucić jakieś dodatkowe bonusy - np. trochę styropianu Wartość zestawu to 1900zł - ja sprzedam za 1000 zł Okazja do otynkowania domu tynkiem silikonowym w cenie niższej od akrylowego. Edytowane 17 Lipca 2013 przez Kamienios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamienios 17.07.2013 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Oferta wciąż aktualna. Na placu mam jeszcze ze 3 m3 styropianów różnych grubości. Przy zakupie tynku oddam styropian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamienios 25.07.2013 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Wciąż aktualne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamienios 27.08.2013 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Wciąż Aktualne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamienios 10.10.2013 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Wciąż aktualne!Oddam za 800zł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamienios 05.11.2013 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 wciąż akualne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts