peter221 04.07.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Witam wszystkich serdecznie.Mam nietypowy problem. Zakupiłem mieszkanie i okno wstawione przez developera nie pasowało mi pod względem wielkości, dokupiłem więc inne z innej firmy i je wstawiłem.Stare, a tak naprawdę nowe okno, stoi w piwnicy nie używane, zagracając miejsce. Czy jest jakakolwiek możliwość sprzedaży tego okna, choćby za symboliczną kwotą, czy jest to już gadżet bezużyteczny ze względu na to, ze było już montowane i nadaje się wyłącznie na wysypisko? Z góry dzięki za wyrozumiałość, jako że jestem totalnym laikiem w sprawach budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heine84 04.07.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 (edytowane) mnie już tu nie ma.. Edytowane 29 Października 2014 przez heine84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts