fender1 05.07.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Hej O czy nie mówią wykonawcy przy wstępnym kosztorysie?Z tego co wiem to oprócz ceny za 1m2 tynku dolicza się okna, drzwi (z 2 stron), belki stropowe x2.A czy listwy okienne - narożnikowe, siatki zbrojeniowe np na słupy to zazwyczaj jest w cenie tych m2 czy nie? Czego można się jeszcze spodziewać od wykonawców o czym do końca inwestor nie wie a dowiaduje się po wykonanej robocie? pozdrawiamKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 05.07.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Ja nie wiedze problemu - nich ci policzą ile za wszystko. Ja płaciłem 21zł za m2 z materiałem za cementowo - wapienny - i było w tym wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 10.07.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 dokładnie, jak tak będą liczyć to możesz być pewny że cię wyr...ją bez mydła za z ekipami umawiam się że - "panie - ile za całość, widzisz pan jak jest i żeby później nie było żeś pan nie wiedział i że utrudnienia" i póki co działa.. z elektrykami też nie od punktu tyle że musisz wiedzieć co chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts