fighter1983 06.07.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 (edytowane) Panie... gdzie Pan w tej Warszawie urzedujesz? 00-716 to chyba Bartycka.... Jak mi Pan pokaze w jaki sposob szczelnie na budynku wykonac izolacje przeciwwodna za pomoca folii kubelkowej to masz Pan u mnie 2,5L Jacka Danielsa. Al eprosze mi to pokazac w realu a nie na rysunkach jakis bzdurnych. Pytanie tylko czy warto marnowac na Pana czas... widzialem ze gdzies tam kilkanascie osob staralo sie wyprostowac te Pana wypociny. Jak dla mnie powinien Pan do nicka dostac tytul: Najgorszy Doradca od Wszystkiego, nie slyuchac.... i chyba zaraz Pana kandydature zglosze Edytowane 6 Lipca 2013 przez fighter1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Brzęczkowski 06.07.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 To bardzo proste. Jak Pan chce sam bez fachowca, to są instrukcje ICOPAL i ISOLA - jest też unijny certyfikat. Można prosić o szczegóły czego Pan w hydroizolacji nie rozumie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts