binkey 05.07.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Witam, Otóż patrząc na mój pokój stwierdziłem, że czas na przemalowanie.Przede mną jeszcze trochę gipsowania w paru miejscach i można brać wałek do ręki. Tylko, że obecnie mam kolor ciemno niebieski, wręcz granatowy, a chciałbym kolor dać coś w podobie do pomarańczu. No i w związku z tym wyczytałem, że pasowałoby to pomalować białą farbą, żeby nie było przebić i zmiany odcieniu nowej farby. No i moje pytanie brzmi: czy tak rzeczywiście trzeba zrobić i jeśli tak to jakiej białej farby użyć?Dla informacji dodam, że ściana wiele lat temu jako pierwsza była malowana żółtym teknosem, a po kilku latach dwie warstwy granatowego nobilesa.Jeżeli możecie to poproszę o dodatkowe porady, w związku z moim malowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
binkey 08.07.2013 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Pomoże mi ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts