13gruby 21.05.2004 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Szkoda ,że wątek się urwał tak ciekawy projekt powinien wzbudzić więcej emocji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margolcia 30.07.2004 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Witam wszystkich. po długich dywagacjach, przeliczeniach i ogladnięciu już dwóch takich gotowych z bliska i z daleka, padło na ten projekt. budowa już ruszyła-fundamenty gotowe, mury na końcówce. I zaczęło się - w projekcie jest mnóstwo nieścisłości, a to wymiary się nie zgadzają , a to brakuje porządnego zestawienia więźby, a to co innego. W sumie po wprowadzeniu niezbednych poprawek, przy zaufanym i fachowym kierowniku budowy i z dobrą - myślącą ekipą - prace się posuwają do przodu. Co do ogólnych kosztów budowy to na razie za wcześnie na jakieś konkretne kwoty, ale z wyliczeń mocno ostrożnie potraktowanych nie powinno być tak źle. Myślę, że wyliczenia Aleksandryty są mocno przesadzone. Mam przynajmniej taką nadzieję. Pozdrawiam fanów Kazimierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 30.07.2004 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Jedno jest pewne: Margolcia, Twój dziennik budowy będę czytała z zapartym tchem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanislaw P 15.11.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Tak żeście go nachwaliły, że aż podszedłam na stronkę go zobaczyć. A co wy chcecie od niego sama PROSTOTA i UMIAR. Koszty inwestycji: 800 000-900 000 PLN, kto da więcej? To zarcik czy naprawde kwoty podane na stronie Archipelagu sa oderwane od rzeczywistosci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 15.11.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 kosztorys Archipelagu jest do kitu Mój dom według nich miał kosztować do stanu zamkniętego (ale z podłogami itp) w materiałach 100 tys+22% Teraz w stanie surowym otwartym materiały już kosztowały mnie ok 130 tys Informacja u nich na stronie ma łapać naiwnych Ja zaczynając budowę wiedziałem że to co piszą to bzdury ale nie wiedziałem że różnica będzie aż taka pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts