olszanskik 05.07.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Witam serdecznie,jestem nowy na forum, dlatego chciałbym się przywitać. Poszukuje programu, do modelowania i analizy przepływu ciepła w budynku energooszczędnym, coś typy sktech-up, tylko rozbudowany. Prosiłbym o pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 07.07.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 therm 6,3 lub inne zapytaj wójka google czy coś wie na temat thermal bridge calculations programs ...gdzieś miałem linka gdzie było sporo programów ... bo od tego trzeba zacząć od oszacowania współczynników psi ... tzw mostków termicznych...jak chcesz być aptekarz to ... autodesk multiphisick ... czy jak mu tam, adina, ansys, https://www.google.pl/search?q=nastram&um=1&ie=UTF-8&hl=pl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=r7nZUZPqJ4O0PNa-gZAG&biw=1364&bih=683&sei=xrnZUfbwLofEPff9gLAB#um=1&hl=pl&tbm=isch&q=nastran&spell=1&sa=X&ei=xrnZUZbWNMWsPbKOgYAN&ved=0CFAQBSgA&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.48705608,d.ZWU&fp=2dfc5ec626447cd7&biw=1364&bih=683odrazu z CAD to solid edge czy ... nie wiem czy solid works ... ? nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts