sabkis 06.07.2013 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Jestem z Wami ,jako podczytująca,już bardzo długo.Pewnie to już ze 4 lata.Mam działkę ,nie mam pieniędzy na budowę.Mam za to wielkie marzenie .Malutki, ale swój własny DOMEK.Ale to tylko marzenie ,nie ma mozliwości żeby sie spełniło.(Pozdrawim budujących i tych,którzy już mieszkają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Weronika Urb 07.07.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Marzenia są po to żeby dążyć do ich spełnienia jak człowiek ma w życiu jakiś cel to przynajmniej wiadomo, że po coś się żyje trzymam kciuki żeby jednak kiedyś się udało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcgiwer 07.07.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Wszystko zaczęło się od tego że ktoś miał marzenie. Pamiętaj że zanim coś powstało, najpierw musiało być marzenie, nawet zwykłe krzesło, czy długopis. Ludzie bez marzeń są "martwi". Ktoś kiedyś mi powiedział, "Uważaj o czym marzysz, bo to na pewno się spełni". Pieniądze raz są a raz ich nie ma. Nie poddawaj się, kiedyś wybudujesz swój domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabkis 08.07.2013 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Dziękuję za kciuki i słowa otuchy ) Niestety w moim wypadku pozostaje czytanie forum -nie mam szans na zbudowanie domku, nawet najmniejszego.Ale bardzo cieszą mnie wszystkie Wasze budowy.Jeszcze raz pozdrawiam Szczęściarzy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elektrik 26.08.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Witam również,Trzymam kciuki, aby jednak się powiodło. Naczelna zasada to "nigdy nie mów nigdy". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts