Kalesony91 07.07.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 (edytowane) Witam, otóż kupiłem mieszkanie i wziąłem się za remont salonu. Niestety jestem kompletnym laikiem jeżeli chodzi o remonty. Pozrywałem ze ścian stare tapety i z sufitu kasetony. Niestety stan ścian i sufitu nie jest najlepszy. Chcę je odnowić i pomalować. Czy mogę na to nałożyć masy szpachlowej (2x) potem zgruntować i pomalować (2x) ? Edytowane 9 Lipca 2013 przez Kalesony91 usuniete zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gti11 07.07.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Usuń resztki kleju , farby , odpadające tynki , zagruntuj . Większe dziury i nierówności zaszpachluj np gipsem szpachlowym i na wyrównane ściany daj mase szpachlową . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts