antinet 07.07.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Mam na podłodze położone płytki Tubądzin Modern PUNK 1 - płytka podłogowa, charakteryzują się taka strukturą, do tego jest matowa Majster kończy po woli roboę i chciałem je domyć i tutaj pojawia się problem były myte juz dosłownie 10 razy, zaczynając od wody, poprzez specjalne detergenty skończywszy na wodzie z octem, ale cały czas problem jest - wychodzą białe plamy - pozostałość po remoncie, a nie były aż tak brudne Nie możemy sobie z tym poradzić, aż podejrzewamy że należy się reklamacja może jest za mało szkliwa? A może trzeba je umyć specjalnym środkiem dedykowanym do tych płytek? Może tutaj ktoś podpowie ? Wysłałem wiadomość do Tubądzina i czekam na odpowiedz, w sklepie podpowiedzieli właśnie wodę z octem, nawet kupiłem myjkę parową i nadal pojawia się ten nalot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
choina 08.07.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Dziwna sprawa. Skoro próbowaliście nawet specjalistycznych rzeczy i nadal nic nie działa, plamy się pojawiają nie wiem, nie wiem... spróbujcie z reklamacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 08.07.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 możliwe że trzeba je zaimpregnować specjalnym płynem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clean fire 08.07.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Proponuję spróbować gąbką MAGIC PAD . Doczyściłem nią zapuszczone fugi, więc może i z takim nalotem sobie poradzi ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 08.07.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 (edytowane) Ja poczekałabym co odpisze Tubądzin. Blady78 też ma niezły pomysł.Przecież tak nie powinno się dziać. Na zdjęciu poważnie to wygląda . Edytowane 8 Lipca 2013 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antinet 09.07.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Reklamacja została uznana, ale ja nie chce się jeszcze poddać bo z dużo roboty z tym będzie.Jakim płynem to zaimpregnować ?A co to za MagicPad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clean fire 10.07.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Z impregnacją proponuję wstrzymać się, chyba, że chcesz "zakonserwować" te plamy.MagicPad, to np. coś takiego:http://www.rossmannversand.de/produkt/65334/domol-magic-pad.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymon.v 21.12.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Reklamacja została uznana, ale ja nie chce się jeszcze poddać bo z dużo roboty z tym będzie. Jakim płynem to zaimpregnować ? A co to za MagicPad? Hej, W przyszłym tygodniu mam mieć kładzione fugi do tych płytek i teraz nie wiem co robić :/ Czy to od fugowania tak Ci się zabrudziły? Czy je w końcu doczyściłeś? Co napisałeś w reklamacj? Co Tubądzin odpisał? Zwrot kasy czy może tez coś doradzili? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts