mrio 31.12.2015 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Szczęśliwego NOWEGO ROKU 2016, szampańskiej zabawy, a potem co najważniejsze czyliUKOŃCZENIA BUDOWY I UDANYCH PRZEPROWADZEK NA SWOJE...ŻYCZY SAMORÓBm@rio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrio 05.01.2016 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 (edytowane) Ściana zachodnia zaciągnięta klejem.Zdążyłem przykleić styro na ścianie południowej od strony wykusza. Oraz zacząłem kawałek od strony wschodniej tj, wejściowej.Przed mrozami zdążyłem jeszcze obsadzić docelowe główne drzwi wejściowe firmy WiatrakDębowe, z płyty sklejanej. Ciężkie, ze w dwóch chłopa z ojcem ledwie całość dźwigaliśmy.W futrynę wkrętarka wkręta do drewna nie dało się wkręcić na maksymalnym sprzęgle.Trzeba było nawiercać otwory mniejszym wiertłem i dopiero potem wkręt. Jednak co dąb to dąb widać różnicę względem innego drzewa już nie mówiąc o iglastym. Dalej mam problem z dodawaniem zdjęć. Na windows10 po aktualizacji. Sprawdzę n innym kompie z XP. Zobaczymy czy to u mnie problem. Edytowane 5 Stycznia 2016 przez m@rio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrio 01.02.2016 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 (edytowane) Nie mogę dodawać zdjęć. Możecie? Bo ja otrzymuję komunikat"... komunikat ze strony forum muratordom założenie grupy nie powiodło się " Próbowałem na windows 10, windows XP, tablecie z android i wszędzie to samo.Przeglądarka nie robi różnicy, próbowałem na opera oraz na internet explorer dajcie jakieś info o o chodzi? Edytowane 1 Lutego 2016 przez m@rio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts