rustin 09.07.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Witam wszystkich. Stoję przed wyborem membrany dachowej. Chcę coś kupić w cenie 5zł z metr. Co możecie polecić? Powierzchnia dachu to ok 180m2 , z zamieszkałym poddaszem. Dach prosty dwuspadowy. na taki dach starczy 3 rolki? Wiem , że membrana nie może być narażona na UV zbyt długo i od razu po jej nałożeniu będzie blachodachówka, ale co z warstwą wewnętrzną?Podbitki? Nie będę robił tego w tym roku , może na następny , czy w takim wypadku coś może się foli stać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 10.07.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Za tą cenę to tylko papier toaletowy w dobrej jakości. Jak nie zakryjesz szczytów, okapów i poddasza w 3~4 miesiące to stracisz gwarancję ale jakie to ma znaczenie skoro kryjesz blachodachówką. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 10.07.2013 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Za tą cenę to tylko papier toaletowy w dobrej jakości. Jak nie zakryjesz szczytów, okapów i poddasza w 3~4 miesiące to stracisz gwarancję ale jakie to ma znaczenie skoro kryjesz blachodachówką. Pozdrawiam. Czyli według ciebie tyavik solid to jest papier toaletowy? to co polecasz bo tego nie napisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 11.07.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Chcę coś kupić w cenie 5zł z metr. To gdzie tu mowa o Tyvek'u? Tyvek to dobre produkty. Polecam papę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 11.07.2013 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 To przecież Tyvek Solid kosztuje 5,1złPapa odpada.Polecasz Tyvek Solid czy Corotop Strong? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts