kris4196 09.07.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Zależy mi na opiniach na temat ekogroszku zwykłego i tego o wysokiej energetyczności. Przechodzę z pelletow na eko i nie bardzo wiem jaki produkt i 0d kogo wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon120777 10.07.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?164725-Ranking-paliwa-typu-ekogroszek poczytaj ten wątek jakieś 20 ostatnich stron będziesz wiedział czego szukać w swoiej okolicyjeśli nadal będziesz miał pytania rob to w tamtym watku - prędzej ktoś odpowie lub podpowie tam niż w nowym temaciepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 10.07.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Jak maszkolego jakiś transpirt możesz pidjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
4darko 11.07.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Zależy mi na opiniach na temat ekogroszku zwykłego i tego o wysokiej energetyczności. Przechodzę z pelletow na eko i nie bardzo wiem jaki produkt i 0d kogo wybrać? Wysokoenergetyczny jest niezły, ale drogi. Dobrze się spala i piec dość szybko osiąga wskazana temperaturę. Tak jak mowie jedyna wada to cena, chociaż producenci bija się o kliena i ceny szczególnie latem spadają – przykład tani opal. Kusza obniżkami i darmowym transporterem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dejw586 15.07.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Zależy mi na opiniach na temat ekogroszku zwykłego i tego o wysokiej energetyczności. Przechodzę z pelletow na eko i nie bardzo wiem jaki produkt i 0d kogo wybrać? Tak, potwierdzam. O zniżkach można dowiedzieć się ze stony internetowej. Ja czasem dostaje tez od nich smsy. Wysokoenergetyczny jest dobry na mrozne zimy, zwykłym pale w okresie jesiennym, a latem zastępnikami w postaci mieszanki mialu i kulek ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts