i.buczyńska 10.07.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Dzień dobry. Ponieważ jest to moja pierwsza wypowiedź na tym forum, chciałabym wszystkich serdecznie powitać. Mam w planach budowę małego, parterowego domku blisko Zegrza pod Warszawą. Jakie mogą być orientacyjne ceny za usługi geodezyjne w tym rejonie? Działka ma ok 900 m kwadratowych. Chciałabym zaczerpnąć informacji na ten temat, ponieważ nie chcę zostać oszukana Pozdrawiam gorącoIwona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamfcb 10.07.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 ale jakie usługi masz na myśli? ja za mapki do celów projektowych płaciłem 500zł za osiem sztuk a wytyczenie budynku 300zł. 400zł jeśli budynek ma bardziej udziwnioną bryłę, geodeta z Kobyłki,, ogólnie polecam, jakby co mogę dać namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i.buczyńska 11.07.2013 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Dziękuję przede wszystkim za zainteresowanie. Chodzi mi głównie o konsultacje geodety w sprawie wyboru działki przeznaczonej do budowy, tzn. mam już pare miejsc na oku, ale chciałabym usłyszeć opinię eksperta, czy dany teren nadaje się w 100% na budowę domu, a także chciałabym sporządzić wszystkie dokumenty projektowe, mapy sytuacyjno - wysokościowe i wytyczyć fundamenty. Budynek będzie raczej w regularnych kształtach. Myślę, że ceny które podałeś są w miarę przystępne. Poprosiłabym o namiary na tego geodetę. Dziękuję za pomoc,Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamfcb 11.07.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Andrzej Andrasik 608516412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts