rena56 10.07.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Macie jakies opinie na temat produktów tani opal?Sporo ich w necie, ale jak z weglem, obsługa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 10.07.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 A radzą sobie...tak dobrze że nawet TVN nakręcił o nim program pod znamiennym tytułem UWAGA!!!! jak dobrze poszukasz to i na forum o tym było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris4196 19.07.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Macie jakies opinie na temat produktów tani opal?Sporo ich w necie, ale jak z weglem, obsługa? Nie widziałem filmu, ale pewnie znalazł się jeden wiecznie niezadowolony - tzw. trudny kleint ktory wszczal larum. Ja tam nie mogę zlego słowa o nich powiedzieć. Zawsze szlo bezproblemowo. Klikam, zamawiam, przywoza – ładnie się spala. Tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 19.07.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Nie widziałem filmu, ale pewnie znalazł się jeden wiecznie niezadowolony - tzw. trudny kleint ktory wszczal larum. Ja tam nie mogę zlego słowa o nich powiedzieć. Zawsze szlo bezproblemowo. Klikam, zamawiam, przywoza – ładnie się spala. Tyle. Ciekawe ile takich pochwalnych wpisów jeszcze się pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon120777 19.07.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 patrząc na czas rejestracji konta i ilość wpisów to pewnie się dopiero zaczniecóż to nie był jeden niezadwolony klient tylko aferka na skalę całego krajua ludzie nadal ślepo wierzą albo jak to w naszym kraju często bywa oszukują się i udają że wszystko gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
4darko 22.07.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 patrząc na czas rejestracji konta i ilość wpisów to pewnie się dopiero zacznie cóż to nie był jeden niezadwolony klient tylko aferka na skalę całego kraju a ludzie nadal ślepo wierzą albo jak to w naszym kraju często bywa oszukują się i udają że wszystko gra Moze i faktycznie "aferka byla",ale wydaje mi sie ze ucza sie na wlasnych bledach . Kupowalem u róznych dostawców, w róznych skladach. Tez zdarzaly sie partie bardzo wilgotne, ale nagonki w mediach jakos nie bylo. Dla mnie pozytyw dla tej firmy za to ze jest tak dostepna - sklep internetowy - to naprawde ulatwia życie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts