sarwa 02.05.2004 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2004 witajciejestem tu swiezy (to moj pierwszy post)buduje domek w gorze siewierskiej kolo bedzina. jestem na etapiezalewania stropow ale... wiecie glowka pracuje z wyprzedzeniem.mam pytanko:jaki typ grzejnikow p,v,u daja mozliwosc podlaczenia z tylu grzejnika czyli od sciany?a moze wystarczy podlaczenie z dolu i same przewody schowac w sciane?jakich producentow polecacie? ja myslalem o purmo. tomek sarwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 03.05.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2004 każdy grzejnik ma możliwość podłączenia ze ściany:np: z boku (compacty) - wykucie bruzdy obok grzejnika z dołu tzw (V-ki) - wykucie pod grzejnikiem w przypadku długich grzejników dobrym rozwiązanie jest podłączenie na krzyż (tylko compakty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts