Ajden 10.07.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Planuję w najbliższym czasie kupić mieszkanie w Warszawie i zastanawiam się, na które nowe inwestycje powinienem zwrócić uwagę. Może sami kupujecie w najbliższym czasie, albo już kupiliście i jesteście w stanie coś doradzić? Interesuje mnie rynek pierwotny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yotul 10.07.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 jestem w podobnej sytuacji, zamierzam niedługo przeprowadzić się do warszawyszukam czegoś nowoczesnego, ale niewielkiego, ważna dla mnie jest dobra lokalizacja i sprawdzony developer może ktoś z wawy sie wypowie ?!dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaxMaria 11.07.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 jestem w podobnej sytuacji, zamierzam niedługo przeprowadzić się do warszawy szukam czegoś nowoczesnego, ale niewielkiego, ważna dla mnie jest dobra lokalizacja i sprawdzony developer może ktoś z wawy sie wypowie ?! dzieki Hej, Sprawdzony developer... ciężko trzeba się mocno w opiniach zorientować. Nawet najwięksi mają wtopy! Ja mam znajomego budowlańca i on mi pomagał wybrać developera, i wybrałam jednego z mniejszych! Możecie poszukać tutaj: http://rynekpierwotny.com/mieszkania/mazowieckie/warszawa/ Jest tam większość developerów z Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekonoma 11.07.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 (edytowane) Może zaufać komuś dużemu? Ja teraz przyglądam się bliżej inwestycji Park Ostrobramska sama planuje kupno, ale czekam ciągle na dobre ceny Edytowane 17 Lipca 2013 przez ekonoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rudi Rood 11.07.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Osiedle Królewskie, Miasteczko Wilanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rudi Rood 11.07.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Nowoczesna architektura, przestronne pomieszczenia, wysublimowane wnętrza oraz najwyżej jakości materiały. http://www.robyg.pl/en/osiedle-krolewskie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rudi Rood 11.07.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 i Świątynia Opatrzności blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doodles 11.07.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 szukam czegoś nowoczesnego, ale niewielkiego, ile metrów cię interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yotul 14.07.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 ile metrów cię interesuje? nie za male nie za duze rozgladam sie raczej za 3 pokojami, mieszkanie typu studio, balkon +/- pare metrow nie robi roznicy, wazniejsza jest lokalizacja, dzielnica, jakosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yotul 14.07.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Hej, Sprawdzony developer... ciężko trzeba się mocno w opiniach zorientować. Nawet najwięksi mają wtopy! Ja mam znajomego budowlańca i on mi pomagał wybrać developera, i wybrałam jednego z mniejszych! Możecie poszukać tutaj: http://rynekpierwotny.com/mieszkania/mazowieckie/warszawa/ Jest tam większość developerów z Warszawy. niby ciezko ocenic, ale jednak duzy developer ma wiele inwestycji za soba i mozna na tym zbudowac opinie, co nie? w przeciwienstwie do firmy ktorej bedzie to 1 inwestycja, takie jest moje zdanie, ale i od tego zdazaja sie odstepstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yotul 14.07.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Może zaufać komuś dużemu? Ja teraz przyglądam się bliżej inwestycji Park Ostrobramski, sama planuje kupno, ale czekam ciągle na dobre ceny to Skanska buduje, co nie? myslisz ze ceny spadna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekJ. 14.07.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 (edytowane) to Skanska buduje, co nie? myslisz ze ceny spadna? Zakładam że ok 7 000 pln /m2. Czyli za mieszkanie ok 65 metrów zapewne pod 500 tysięcy. Za podobną kwote dwa kilometry dalej (ul. Poprawna) można segment 94m2 z ogródkiem kupić - ARAS to buduje.... http://www.aras.com.pl/?gclid=CMHQ-rjKr7gCFUrJtAod4UsALw Edytowane 14 Lipca 2013 przez JacekJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blueflue 14.07.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 to Skanska buduje, co nie? myslisz ze ceny spadna? Skoro to budują to raczej są/bedą sztywne ceny. Chyba, że nie będzie chętnych do kupna to wtedy może.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekonoma 15.07.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 nie za male nie za duze rozgladam sie raczej za 3 pokojami, mieszkanie typu studio, balkon +/- pare metrow nie robi roznicy, wazniejsza jest lokalizacja, dzielnica, jakosc oj tu chyba warto określić każdy metr, bo każdy metr jest sporo wart. Dla każdego wielkość oznacza coś innego, na 40 m2 da się zrobić 3 pokoje, na 60m2 też, a ceny różnić się będą znacząco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekonoma 15.07.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Zakładam że ok 7 000 pln /m2. Czyli za mieszkanie ok 65 metrów zapewne pod 500 tysięcy. Za podobną kwote dwa kilometry dalej (ul. Poprawna) można segment 94m2 z ogródkiem kupić - ARAS to buduje.... http://www.aras.com.pl/?gclid=CMHQ-rjKr7gCFUrJtAod4UsALw no ale te dwa kilometry akurat robią tu różnicę, choćby komunikacja miejska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yotul 16.07.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 oj tu chyba warto określić każdy metr, bo każdy metr jest sporo wart. Dla każdego wielkość oznacza coś innego, na 40 m2 da się zrobić 3 pokoje, na 60m2 też, a ceny różnić się będą znacząco. ceny za m2 zdecydowanie beda sie roznic, generalnie M3-M4 ma najnizsze ceny za m2, im mniejsze mieszkanie tym cena jednostkowa wzrasta ale tez nie okresle sie do konca ze ma byc sztywno 55,5m2 i tyle, bo jak sie trafi fajna okazja na 65m2 albo 50m2 to decyduja szczegoly, cena, miejsce ect Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yotul 16.07.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Skoro to budują to raczej są/bedą sztywne ceny. Chyba, że nie będzie chętnych do kupna to wtedy może.. myslisz, ? w sumie cos w tym jest, jak nie ma zbycia to ida promocje, ale tez moze nie byc juz mieszkan zanim skoncza budowac Może zaufać komuś dużemu? Ja teraz przyglądam się bliżej inwestycji Park Ostrobramski, sama planuje kupno, ale czekam ciągle na dobre ceny a jaka polka cenowa Ciebie interesuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekonoma 20.07.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Chciałabym w 400000 zł zmieścić się z urządzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekonoma 20.07.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Skoro to budują to raczej są/bedą sztywne ceny. Chyba, że nie będzie chętnych do kupna to wtedy może.. Zawsze można jeszcze negocjować cenę, zazwyczaj 5% można jeszcze wytargować. Ja tak tylko czekam, może ceny spadną w dół jeszcze Już jakiś czas się rozglądam, ale ciężko mi się zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doodles 21.07.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 (edytowane) Będziesz sie długo zastanawiać to ci wszystkie najlepsze mieszkania wykupią. Chciałabym w 400000 zł zmieścić się z urządzeniem. No to trochę tego jest. A interesują cię opcje "pod klucz" tzn. z wykończeniem developera, czy chcesz wszystko sama zrobić? Edytowane 21 Lipca 2013 przez doodles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts