Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 95
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Może zaufać komuś dużemu? Ja teraz przyglądam się bliżej inwestycji Park Ostrobramska sama planuje kupno, ale czekam ciągle na dobre ceny :D

ja również jestem na kupnie mieszkania w Warszawie a nie jestem z stąd więc nie bardzo tez się orientuje gdzie najlepiej kupić a gdzie znajduje się to osiedle o którym ty piszesz blisko do centrum? i ceny aż tak wygórowane, że czekasz aż spadną?

Pewnie dużo młodych małżeństw będzie w okolicy, chociaż w sumie trochę kawalerek też zostało sprzedanych, więc i pewnie karierowicze. Więc można powiedzieć, że bezpiecznie :)
W sensie podwórko? To chyba jest zależne od lokatorów czy będą płacić za firme ochroniarską.

takich rzeczy dowiadujesz się od dewelopera, on Ci powie co jest w czynszu, czy będzie ochroniarz itp. W przypadku nowych inwestycji ochrona jest w cenie czynszu zazwyczaj.

Pewnie dużo młodych małżeństw będzie w okolicy, chociaż w sumie trochę kawalerek też zostało sprzedanych, więc i pewnie karierowicze. Więc można powiedzieć, że bezpiecznie :)

A myślisz, że ludzi o ktorych wspominasz jakoby mieli stworzyć nieprzyjemną atmosfere stać na nowe mieszkanie w Warszawie? Nie, to pewien standard, na który nie wszystkich stać chociaż na dobrą sprawę cena nie jest strasznie wysoka.

takich rzeczy dowiadujesz się od dewelopera, on Ci powie co jest w czynszu, czy będzie ochroniarz itp. W przypadku nowych inwestycji ochrona jest w cenie czynszu zazwyczaj.

A myślisz, że ludzi o ktorych wspominasz jakoby mieli stworzyć nieprzyjemną atmosfere stać na nowe mieszkanie w Warszawie? Nie, to pewien standard, na który nie wszystkich stać chociaż na dobrą sprawę cena nie jest strasznie wysoka.

Ok nie popadajmy w paranoje nowe osiedle, a poza tym ceny o których my mówimy, że są przystępne jednak nie każdego stać na taki wydatek wiec co o współlokatorów to akurat w ogóle bym się nie martwiła:)

Ok nie popadajmy w paranoje nowe osiedle, a poza tym ceny o których my mówimy, że są przystępne jednak nie każdego stać na taki wydatek wiec co o współlokatorów to akurat w ogóle bym się nie martwiła:)

Dużo osób rzuca się teraz na mieszkania póki nie trzeba mieć wkładu w własnego. Ceny też troszkę pospadały. No a jak już będzie nowy program dotacji do mieszkań, to myślę, że w ogóle boom się zrobi.

To nie jest osiedle zamknięte.

O widzisz a ja myślałam, że zamknięte, nie wiem czemu:), ale to ok zamknięte osiedla tez nie są do końca fajne, to ma swoje plusy i minusy

Kurcze link do strony był podawany parę razy, a tu ciągle ile tego ile tego, ehh słabe macie te umiejętności korzystania z Internetu :) http://mieszkaj.skanska.pl/lokale-uslugowe