Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowe inwestycje w Warszawie - czym warto się zainteresować?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 95
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To nie jest osiedle zamknięte.

innych osiedli się praktycznie terax nie buduje, taki trend moda i to bardzo dobry kierunek. Jednak w takim osiedlu człowiek czuje się jakoś lepiej,

Dużo osób rzuca się teraz na mieszkania póki nie trzeba mieć wkładu w własnego. Ceny też troszkę pospadały. No a jak już będzie nowy program dotacji do mieszkań, to myślę, że w ogóle boom się zrobi.

Dzisiaj pojawiła się informacja, że kredyty hipoteczne potaniały, to dobra informacja dla nas, ewentualnych klientów.

Dzisiaj pojawiła się informacja, że kredyty hipoteczne potaniały, to dobra informacja dla nas, ewentualnych klientów.

Nie jestem zwolenniczka kredytów, ale wiem, że czasem się nie da, sama myślę, że będę musiała wziąć jakiś niewielki kredyt na wykończenie mieszkania, więc dobrze wiedzieć, że banki staja na przeciw młodym ludziom i takie rzeczy też tanieją bo procenty nie raz o jakich się słyszy to masakra jakaś

innych osiedli się praktycznie terax nie buduje, taki trend moda i to bardzo dobry kierunek. Jednak w takim osiedlu człowiek czuje się jakoś lepiej,

.

Ty się lepiej czujesz ktoś inny gorzej. I dla tych innych wymyślili właśnie osiedla zamknięte. To był swego czasu bardzo popularny trend w Warszawie, ale negatywne skutki społeczne trochę uspokoiły zapał developerów to budowy takich zespołów.

Nie jestem zwolenniczka kredytów, ale wiem, że czasem się nie da, sama myślę, że będę musiała wziąć jakiś niewielki kredyt na wykończenie mieszkania, więc dobrze wiedzieć, że banki staja na przeciw młodym ludziom i takie rzeczy też tanieją bo procenty nie raz o jakich się słyszy to masakra jakaś

Kredytu hipotecznego nie dostaniesz na wykończenie mieszkania. Na to możesz wziąć kredyt gotówkowy, który przyznawany jest na innych zasadach i jest inaczej oprocentowany.

Ty się lepiej czujesz ktoś inny gorzej. I dla tych innych wymyślili właśnie osiedla zamknięte. To był swego czasu bardzo popularny trend w Warszawie, ale negatywne skutki społeczne trochę uspokoiły zapał developerów to budowy takich zespołów.

Zgadzam się z tobą. Każdy lubi co innego. Jedna osoba będzie chciała mieszkanie, druga dom gdzieś po za miastem.

No był, był. Na ich stronie była informacja o tym. Być może jeszcze jakiś jeden zrobią. Do grudnia jeszcze trochę czasu.

no to dopiero start drugiego etapu więc pewnie nie raz będzie okazja zapoznać się z ofertą na miejscu.

Czasem się nie da?

Niestety żyjemy w takim kraju, że czasem się DA inaczej...

A banki raczej nie pomagają a raczej stają przeciwko młodym ludziom ale trudno się dziwić bo to wina raczej całego systemu, nie ma się co wdawać w szczegóły...

Kredytu hipotecznego nie dostaniesz na wykończenie mieszkania. Na to możesz wziąć kredyt gotówkowy, który przyznawany jest na innych zasadach i jest inaczej oprocentowany.

Nieprawda, oczywiście ze dostaniesz. Zabepieczeniem jest wtedy dom/mieszkanie wykończone - czyli wartość powiększona o wkład związany z wykończeniem ....

Pozdrawiam