blueflue 13.08.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 no to dopiero start drugiego etapu więc pewnie nie raz będzie okazja zapoznać się z ofertą na miejscu.. W sumie racja. Nie pomyślałem o tym, że jeszcze będą dni otwarte odnośnie drugiego etapu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blanka_K 20.08.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 A ktoś był na tym dniu otwartym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekonoma 27.08.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 No był, był. Na ich stronie była informacja o tym. Być może jeszcze jakiś jeden zrobią. Do grudnia jeszcze trochę czasu. kończą w grudniu ale 2014. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blanka_K 27.08.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 kończą w grudniu ale 2014. w 2014 II etap, I etap kończy się tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hewlett 27.08.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Nieprawda, oczywiście ze dostaniesz. Zabepieczeniem jest wtedy dom/mieszkanie wykończone - czyli wartość powiększona o wkład związany z wykończeniem .... Pozdrawiam To nie jest wtedy kredyt hipoteczny tylko zwyczajny kredyt. w 2014 II etap, I etap kończy się tego roku No 1,5 roku na wykończenie całego budynku to i tak dobry czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekonoma 01.09.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Z pierwszym etapem widać, że im się udaje i raczej skończą na czas, trzeba być dobrej myśli, że tu tutaj też się uwiną. Może to jakaś skandynawska technologia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blueflue 01.09.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Jak są ręce do pracy, to się buduje szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blanka_K 03.09.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 bardzo podoba mi się rozkład tych mieszkań, nie zawsze mieszkania są tak ustawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekonoma 03.09.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Przy takim ruchu na rynku budowlanym i walce o klienta, architekci muszą się postarać i jakoś walczyć o klienta. A dobry rozkład mieszkań jest wielki atutem etap I jest już prawie wyprzedany. W ogóle słyszałam, że mają być znowu drzwi otwarte, wiecie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blueflue 04.09.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Hehe, drzwi otwarte to chyba nie, bo ich pewnie jeszcze nie zamontowali na tej budowie, ale dzień otwarty owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doodles 05.09.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Skąd masz taką informację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blanka_K 06.09.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 właśnie sprawdzałam ich stronę nie mam tam żadne inf odnośnie otwartych dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekonoma 09.09.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 drzwi otwarte, dzień otwarty, dom otwarty dla mnie to samo ;p dowiedziałam się z domu sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blueflue 10.09.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 dowiedziałam się z domu sprzedaży Byłaś tam u nich czy dzwoniłas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blanka_K 10.09.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Informacje na temat dnia otwartego,tylko w domu sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hewlett 13.09.2013 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Informacje na temat dnia otwartego,tylko w domu sprzedaży e tam... Udało mi się znaleźć sporo informacji o tym Dniu otwartym. Na branżowych portalach to dosyć duży news obok zbliżających się targów mieszkaniowych. właśnie sprawdzałam ich stronę nie mam tam żadne inf odnośnie otwartych dni? Ja za to znalazłem informację, że prawdopodobnie mieszkania z ogródkami są już wysprzedane... Ale pewnie więcej dowiedzieć się będzie mozna jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blanka_K 13.09.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Ok już też widzę informacje na ten temat na stronach internetowcy, Jutro sama się wybieram i mam nadzieje, że mieszkania z ogródkami jeszcze są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blueflue 10.10.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Warto w tym roku jeszcze się zdecydować na kupno mieszkania, bo on nowego roku zmianiają się zasady przyznawania kredytów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hewlett 10.10.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Warto w tym roku jeszcze się zdecydować na kupno mieszkania, bo on nowego roku zmianiają się zasady przyznawania kredytów. i pewnie dlatego ponownie organizują dzień otwarty, równo miesiąc po poprzednim. W ciągu miesiąca zmieniły się warunki kredytowania, duża zmiana w krótkim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doodles 11.10.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Do tego kupując teraz mieszkanie w Parku Ostrobramska można skorzystać z promocji 20/80. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts