Marek T-ski 11.07.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Prowadzę firmę remontowo-budowlaną w Warszawie. Chcę zatrudnić trzech Ukraińców, problem w tym że nie wiem jak to zrobić od strony formalnej żeby wszystko było legalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morsuk 15.07.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Uderz do jakiegoś biura obsługi obcokrajowców, ja akurat korzystałem z Europe Office. Pomogli moim pracownikom w legalizacji pobytu i ogólnie w załatwianiu wszelkich papierów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
generalnie 15.07.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 może zwykła wizyta w biurze pośrednictwa pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek T-ski 18.07.2013 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Biuro pośrednictwa pracy to nie jest zły pomysł, ale czy oni zajmują się też wszystkimi formalnościami związanymi z legalizacją pobytu itd. Wydaje mi sie, ze nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NowyH 07.05.2015 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Biuro obsługi obcokrajowców to bardzo dobry pomysł. Ja korzystałem z tej kancelarii. Bardzo mi pomogli, szczególnie właśnie z załatwianiem tych wszystkich papierów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts