nitat 11.07.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Witam wszystkich.Nie mam powiewu w pisaniu,więc w większości będą opisywały za mnie zdjęcia : ) "Budynek" bo tak go nazywamy po 13 latach zagracenia wszystkim co nie miało miejsca w domu, zaczyna odzyskiwać swoje miejsce na UŻYTKOWE podwórku. Jesteśmy rok po ślubie i od dwóch lat zaczęliśmy,a raczej mój mąż zaczął coś w nim działać.Na pierwszy ogień poszła wymiana okien i drzwi wejściowych. Z zewnątrz do dziś nic się nie zmieniło,no może poza ciągle zdzieraną farbą z parapetów Drzwi zamówiliśmy w DDD z firmy Juwent,zrobili nam wg naszego projektu.Kolor oczywiście ich.Są ciche i szczelne,mogę polecić.Choć szyba lustro weneckie i mat nie wygląda tak jak się nazywa. tu już po duużym sprzątaniu,tam ma być kuchnia od strony salonu Mieliśmy duży problem z emaliowaną farbą,ni to olejna,ni to emalia,świecąca,błyszcząca tu widać najlepiej co to było jak świeci od okna a tak po zdarciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitat 11.07.2013 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 zdarcie cd i wciaż zostaje nieroztrzygnięty problem rur,które zalesiają nam przepokój. Po wyburzeniu posadzki przyszedł czas na wylewkę.Mąż zainwestował w ogrzewanie podłogowe i wylewkę anhydrytową.Gdzie oczywiście sam wylewał. W salonie będzie parkiet.Ułożony w "okrętówkę skośną" czyli przesunięcie desek i skosem do okna. Na piętrze też parkiet,w sypialni i garderobie bambus z serii Exellent color carmel wh poukładany bez progu.Do zobaczenia na midas . pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts