jerrry1 18.01.2016 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 bonsay dzięki za info.Dzieci mam i o czujce już myślałem więc na pewno.Czy mogłabyś wrzucić kilka zdjęć z oświetlenia salonu, kuchni i korytarza - o ile to nie problem?Gdzie robiliście podwieszane sufity? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 18.01.2016 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Faktycznie, to dobry pomysł żeby zabudować to drzwiami ... Widzisz, jak się nie ma wyobraźni przestrzennej to trudno to planować, ale na zdjęciu wyraźnie widać że drzwi w tym miejscu niczemu by nie przeszkadzały a wtedy pralnia do góry jak znalazł dzięki! Uważam że tak czy siak trzeba uwzględnić górę do użytku bo powierzchni tam jest sporo i szkoda jej marnować tym bardziej jak się nie ma podpiwniczenia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 18.01.2016 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 (edytowane) Bonsay a powiedz z doświadczenia jak już mieszkacie gdzie suszysz pranie? Masz miejsce żeby rozłożyć suszarke? gdzie? Bo nie wyobrażam sobie żebym miała stawiać suszarke np w kuchni czy przedpokoju, teraz tak mam w mieszkaniu i strasznie mnie to drażni:no::( Edytowane 18 Stycznia 2016 przez brydzia11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edzia1992 18.01.2016 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 My zbytnio nie mamy gdzie wsadzić pralki do łazienki na dole, bo nasza ma tylko 5m. Także pralnia na górze gdzie może być bajzel i nikt nie wchodzi to dobry pomysł czujki ruchu to fajny patent, o ile nie ma się w domu psa / kota =) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 19.01.2016 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 bonsay dzięki za info. Dzieci mam i o czujce już myślałem więc na pewno. Czy mogłabyś wrzucić kilka zdjęć z oświetlenia salonu, kuchni i korytarza - o ile to nie problem? Gdzie robiliście podwieszane sufity? wrzucę wrzucę Tylko zapominam zrobić.. Podwieszane sufity robił nam majster od wykończenia - wg projektu projektantki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 19.01.2016 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Bonsay a powiedz z doświadczenia jak już mieszkacie gdzie suszysz pranie? Masz miejsce żeby rozłożyć suszarke? gdzie? Bo nie wyobrażam sobie żebym miała stawiać suszarke np w kuchni czy przedpokoju, teraz tak mam w mieszkaniu i strasznie mnie to drażni:no::( brydzia ja mam suszarkę bębnową, więc większość prania wyjmuje suche i wieszam od razu w garderobie Delikatniejsze rzeczy albo np koszule suszę w pokoju gościnnym - tym na przeciwko garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 19.01.2016 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 My zbytnio nie mamy gdzie wsadzić pralki do łazienki na dole, bo nasza ma tylko 5m. Także pralnia na górze gdzie może być bajzel i nikt nie wchodzi to dobry pomysł czujki ruchu to fajny patent, o ile nie ma się w domu psa / kota =) wiesz co Edzia, nasz czterolatka też biega po domu w to i znowu - ale to jest tak delikatne, słabe światło i tak mały pobór mocy, ze warto przemyśleć.. W nocy nawet dla dorosłych niezastąpione.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 19.01.2016 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 My zbytnio nie mamy gdzie wsadzić pralki do łazienki na dole, bo nasza ma tylko 5m. Także pralnia na górze gdzie może być bajzel i nikt nie wchodzi to dobry pomysł czujki ruchu to fajny patent, o ile nie ma się w domu psa / kota =) Widzisz Edzia - ja z kolei, po 5 latach biegania z praniem góra dół - nigdy wiecej!! to naprawdę strasznie męczące i wkurzające.. Ale każdy robi pod siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 19.01.2016 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Uważam że tak czy siak trzeba uwzględnić górę do użytku bo powierzchni tam jest sporo i szkoda jej marnować tym bardziej jak się nie ma podpiwniczenia:yes: brydzia my na górze mamy podciagnięte wszystkie instalacje, kable itd - jakby co.. Na razie są płyty karton gips - poszpachlowane i pomalowane - podłoga surowa - do kartonów wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 19.01.2016 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 brydzia ja mam suszarkę bębnową, więc większość prania wyjmuje suche i wieszam od razu w garderobie Delikatniejsze rzeczy albo np koszule suszę w pokoju gościnnym - tym na przeciwko garderoby Aaaa suszarka bębnowa to jest rozwiązanie, co do suszenia prania w pokoju to u mnie nie ma opcji bo nie ma pokoju gościnnego, wszystkie zajęte :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 21.01.2016 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Aaaa suszarka bębnowa to jest rozwiązanie, co do suszenia prania w pokoju to u mnie nie ma opcji bo nie ma pokoju gościnnego, wszystkie zajęte :lol: U mnie na razie jest "gościnny", ale już niedługo Myślę że później znajdę miejsce na małą suszarkę w sypialni Suszarka bębnowa ratuje życie ja też nie lubię suszarki po kątach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edzia1992 25.01.2016 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Kurcze chyba ta pralnia to jednak wyjdzie u nas w "praniu" decyzję podejmiemy podczas budowy. Na razie problem z papierami wciąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 25.01.2016 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Kurcze chyba ta pralnia to jednak wyjdzie u nas w "praniu" decyzję podejmiemy podczas budowy. Na razie problem z papierami wciąż Edzia, znam ten ból niestety.. My rok czasu czekaliśmy na papiery.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edzia1992 01.02.2016 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Edzia, znam ten ból niestety.. My rok czasu czekaliśmy na papiery.. Nie strasz, aż tyle to nie może trwać w międzyczasie - macie może rekuperatory powietrza? Ile taka inwestycja Was kosztowała i czy jest tego warta? Bardzo prosimy o opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 02.02.2016 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Nie strasz, aż tyle to nie może trwać w międzyczasie - macie może rekuperatory powietrza? Ile taka inwestycja Was kosztowała i czy jest tego warta? Bardzo prosimy o opinię Edzia, nie straszę.. tak długo u nas trwało.. Z tym że u nas doszedł zjazd z drogi publicznej i jedna korekta do wydanej decyzji.. A u was już ile to trwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edzia1992 02.02.2016 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Edzia, nie straszę.. tak długo u nas trwało.. Z tym że u nas doszedł zjazd z drogi publicznej i jedna korekta do wydanej decyzji.. A u was już ile to trwa? Do końca listopada mieliśmy wszystkie papiery związane z wodą, kanalizacją, elektryką itd., i to tak naprawdę załatwiliśmy w dwa miesiące, razem z projektem domu, bo braliśmy indywidualny od architekta dopiero teraz zaczęły się schody jak sprawa poszła do starostwa. Na razie drugi czekamy, ale niedawno dostaliśmy telefon że mnóstwo rzeczy trzeba uzupełnić w projekcie ... np wewnętrzne instalacje których prawo budowlane teraz nie wymaga :/ a to koszty kolejne i znowu czekanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 16.02.2016 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Merry christmas , jak tam wasze chałupy Hej, nie pamiętam kto, ale ktoś mnie prosił o fotki oświetlenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 16.02.2016 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Pokój córki - mamy jeden główną lampę na suficie plus lampka nocna przy łóżku Do tego halogeny - 4- palone "krzyżowo" na dwa włączniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 16.02.2016 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 W garderobie - 4 halogeny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 16.02.2016 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Pokój gościnny - podwójne halogeny palone "krzyżowo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts