bonsay 13.06.2016 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Witam serdecznie .Czy jest ktos z Pomorskiego lub okolic kto buduje dom E 115?razem z zona chcielibysmy obejzec dom na zywo. Zapraszamy na Suwalszczyznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 13.06.2016 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Witam wszystkich, jestem całkowicie świeżym w temacie budowy domu dlatego wybaczcie podstawowe pytanie jakie obecnie mnie nurtuje. Mówiąc wprost zastanawiają mnie koszty budowy domu zgodnie z projektem E115. Koszty które będę musiał ponieść aby się do niego wprowadzić Obecnie podejmuję decyzję czy kupić mieszkanie w bloku czy rozpocząć budowę domu i właśnie kwestie finansowe są tu decydujące. Będę zobowiązany za podanie kwoty dla SSO oraz ostatecznej lub informacje czy kosztorys przedstawiony na stronie e-domy nie rozjeżdża się zbytnio z rzeczywistością. Dziękuje i pozdrawiam U nas stan surowy zamknięty wyszedł ok 190 tys - roboty ziemne koparką robiliśmy sami SSO to pikuś, przy wykończeniu robi się studnia bez dna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 13.06.2016 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Rury w domu popielate, natomiast wyjściowa kanalizacyjna fi 160 pomarańczowa. Co do podłogówki to jak odpalę mogę dać znać. Byłem w domach ze 100% ogrzewaniem podłogowym i bardzo mi się podobało. Nie robiłem nawet drabinek w łazienkach, gdyż uznałem to za zbędną rzecz. Najważniejszy aspekt przemawiający za podłogówką to dowolność w ustawianiu jakichkolwiek mebli. Brak grzejników = brak problemów. Pozdrawiam. Potwierdzam - podłogówka w domu to najlepsze rozwiązanie - duża oszczędność miejsca w domu, nie trzeba się głowić z ustawianiem mebli..U nas dodatkowo każde pomieszczenie ma oddzielną regulacje - więc możemy idealnie kontrolować temperaturę w domu. Zostawilismy jednak grzejniki w wiatrołapie i łazienkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edzia1992 13.06.2016 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 My mamy Fakro Jesteście zadowoleni? My się zastanawiamy co brać, czy brać standardowe najtańsze, czy dopłacać do droższych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 14.06.2016 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Jesteście zadowoleni? My się zastanawiamy co brać, czy brać standardowe najtańsze, czy dopłacać do droższych ... U nas spełniaja swoją funkcje - nie widzieliśmy sensu w dokładaniu do droższych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edzia1992 14.06.2016 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 U nas spełniaja swoją funkcje - nie widzieliśmy sensu w dokładaniu do droższych czyli rozumiem że najprostsze plastikowe też tak zrobimy, zrobimy tylko jedno lepsze tam gdzie w przyszłości będzie łazienka dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edzia1992 15.07.2016 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 U nas też były na początku założenia że nie robimy wcale schodów na górę bo dół nam wystarczy, miał być tylko właz z garażu. Ale po przemyślenia tematu i wysłuchaniu rad znajomych mających domy dałam się przekonać że warto zrobić schody bo na górze jest ogromna przestrzeń która można wykorzystać np: na pralnię, plac zabaw dla dzieci lub wstawić stół do pinponga itp . Więc stanęło na tym że robimy schody, wymurowalismy ścianki na górze, zrobilismy sufit, wstawiamy drzw i w ten sposób odetniemy górę dzięki czemu nie będziemy musieli jej ogrzewać w zimie:yes: Przemyślcie to Witam ponownie mam kolejną prośbę - mogę prosić zdjęcia tej Waszej "odcietej" góry? chciałabym zobaczyć zdjęcie tej zabudowy bo jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić. A może ktoś ma zdjęcia schodów wysuwanych z klapy? Bo też nie wiem jak to zrobić w tym wypadku skoro schody idą nad łazienka i skrecaja w dodatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 01.08.2016 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Witam ponownie mam kolejną prośbę - mogę prosić zdjęcia tej Waszej "odcietej" góry? chciałabym zobaczyć zdjęcie tej zabudowy bo jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić. A może ktoś ma zdjęcia schodów wysuwanych z klapy? Bo też nie wiem jak to zrobić w tym wypadku skoro schody idą nad łazienka i skrecaja w dodatku fotki mojego poddasza, co do schodów to tak jak sie umawialiśmy podeslę jak już będą gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edzia1992 02.08.2016 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 fotki mojego poddasza, co do schodów to tak jak sie umawialiśmy podeslę jak już będą gotowe [ATTACH=CONFIG]362949[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]362950[/ATTACH] dzięki widzę że poddasze będzie użytkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiachnuna 21.09.2016 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 (edytowane) Witam. Mam pytanie czy ktos z panstwa buduje ten domek w woj,mazowieckim?Chcieli bysmy obejrzec jesli byla by taka mozliwosc.My zakupiliśmy projekt e 118 ,z tego co widze to sa do siebie podobne. Jestesmy w trakcie papierologi. Byc moze pod koniec pazdziernika bedzie juz pozwolenie. Pozdrawiamy, Edytowane 23 Września 2016 przez kasiachnuna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiachnuna 01.10.2016 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2016 Naprawde nikt nie wybudował tego domku w woj. mazowieckim??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrry1 10.11.2016 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Od soboty mieszkam w nowym domku Wczoraj odebrana decyzja o zakończeniu budowy:lol2: Niestety brakło czasu na kostkę ale ekipa już zamówiona na początek wiosny. Co prawda jeszcze "żyjemy w pudełkach" ale załączam kilka fotek Elewacja, salon, kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrry1 10.11.2016 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Kuchnia mała i "duża" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiachnuna 11.11.2016 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 (edytowane) Ale Wam zazdroszcze:( Ja czekam na uprawomocnienie decyzji o pozwoleniu na budowe.. Mialy byc w tym roku fundamenty a beda na wiosne:(((( Piekny Domek:) Edytowane 11 Listopada 2016 przez kasiachnuna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bercik199 14.11.2016 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Od soboty mieszkam w nowym domku Wczoraj odebrana decyzja o zakończeniu budowy:lol2: Niestety brakło czasu na kostkę ale ekipa już zamówiona na początek wiosny. Co prawda jeszcze "żyjemy w pudełkach" ale załączam kilka fotek Elewacja, salon, kuchnia [ATTACH=CONFIG]372642[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]372643[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]372644[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]372645[/ATTACH] o, to Andrzejki będą już na nowym pięknie wyszło, gratuluję! kto mi powie, ile Wam wyszło od stanu surowego otwartego do deweloperskiego? robiliście sam dół czy górę też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiachnuna 05.12.2016 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Dołączyliśmy do grona szczęśliwców budujacych:) Co prawda e 118 Jak nie bedzie mrozow to moze się uda wylac fundamenty a na wiosne w gore:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrry1 05.12.2016 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Witamy w grupie i powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiachnuna 09.12.2016 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Dzieki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 10.12.2016 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Od soboty mieszkam w nowym domku Wczoraj odebrana decyzja o zakończeniu budowy:lol2: Niestety brakło czasu na kostkę ale ekipa już zamówiona na początek wiosny. Co prawda jeszcze "żyjemy w pudełkach" ale załączam kilka fotek Elewacja, salon, kuchnia [ATTACH=CONFIG]372642[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]372643[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]372644[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]372645[/ATTACH] Witam, bardzo dawno mnie tu nie było :/ Jerrry piękny dom aż miło popatrzeć super pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bercik199 13.12.2016 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 Witam, bardzo dawno mnie tu nie było :/ Jerrry piękny dom aż miło popatrzeć super pozdrawiam brydzia11, może Ty mi pomożesz? Ile od SSO do dewoloperskiego? Przepraszam że tak bezczelnie wywołuję do tablicy, ale bardzo by mi się przydała ta informacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts