brydzia11 20.01.2015 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 [ATTACH=CONFIG]299995[/ATTACH] Udało się Nasz domek z bramą garażową :) Nooo prezentuje się super , widzę że teren posprzatany u mnie Armagedon ale też myślę żeby zebrać złą ziemię i nawiesc humusu no i jeszcze mnie czeka ogarniecie skarp Ps ile ostatecznie kosztowała was brama,? jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 20.01.2015 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Super extra Z tymi zmniejszonymi oknami to mi pasuje bo też bedę zmniejszać. To na kiedy możemy się umówić - im szybciej tym lepiej. baha130 na jakim etapie budowy teraz jesteście? Jeśli najbliższa sobota wam odpowiada to napisz mi jakiś kontakt do siebie na priv a wtedy dogadamy szczegóły spotkania Już nie mogę się doczekać Jak coś to zapraszamy do Rzeszowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrry1 20.01.2015 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Jak coś to zapraszamy do Rzeszowa brydzia11 bardzo chętnie skorzystamy jeśli w najbliższą sobotę wam pasuje i macie czas to proszę o jakiś kontakt na priv. To już drugie zaproszenie na budowę bo i baha130 chętnie się pochwali budową ale w ten weekend im nie pasuje. Fajnie że będziemy miał możliwość obejrzenia budowy to bardzo ważne dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 20.01.2015 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 brydzia11 bardzo chętnie skorzystamy jeśli w najbliższą sobotę wam pasuje i macie czas to proszę o jakiś kontakt na priv. To już drugie zaproszenie na budowę bo i baha130 chętnie się pochwali budową ale w ten weekend im nie pasuje. Fajnie że będziemy miał możliwość obejrzenia budowy to bardzo ważne dla nas Info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 21.01.2015 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Nooo prezentuje się super , widzę że teren posprzatany u mnie Armagedon ale też myślę żeby zebrać złą ziemię i nawiesc humusu no i jeszcze mnie czeka ogarniecie skarp Ps ile ostatecznie kosztowała was brama,? jakiej firmy? brydzia, zamówiliśmy bramę z firmy Hormann - zmniejszyliśmy otwór do wymiary standardowego, wysokie prowadzenie, wzmocniony silnik prowadzenia, wygląda super Cena końcowa - 6 700 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 21.01.2015 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Wpadły mi w oko napisy na ścianach Co myślicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 21.01.2015 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Wracając do tematu ściany w salonie - to pomysły Naszych projektantek. Co myślicie?? Jakie wy macie pomysły na tą ścianę?? :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrry1 21.01.2015 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 brydzia, zamówiliśmy bramę z firmy Hormann - zmniejszyliśmy otwór do wymiary standardowego, wysokie prowadzenie, wzmocniony silnik prowadzenia, wygląda super Cena końcowa - 6 700 zł bonsay a możesz powiedzieć ile wynosi standardowy wymiar otworu na bramę, to od razu zmienimy to w projekcie. Czy już dopytałaś męża o rodzaj wentylacji? Czy w ogóle ktoś wybrał wentylację mechaniczną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 21.01.2015 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 bonsay a możesz powiedzieć ile wynosi standardowy wymiar otworu na bramę, to od razu zmienimy to w projekcie. Czy już dopytałaś męża o rodzaj wentylacji? Czy w ogóle ktoś wybrał wentylację mechaniczną? Jerry, my zamawiając bramę w firmie Hormann, zmniejszyliśmy bramę do wysokości 2250cm - taka wysokość z szerokością 5000cm, w tej firmie była standardowym wymiarem, bez dopłat. Standardowy wymiar trzeba by było sprawdzić w firmie już od bram. My zmniejszaliśmy otwór bramy już mając stan surowy domu, wiec to raczej nie problem. My robimy wentylacje mechaniczną w garażu, salonie, garderobie oraz łazienkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrry1 21.01.2015 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Ok dzięki bardzo, zmienię na taki wymiar jak podajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 21.01.2015 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Jerry, my zamawiając bramę w firmie Hormann, zmniejszyliśmy bramę do wysokości 2250cm - taka wysokość z szerokością 5000cm, w tej firmie była standardowym wymiarem, bez dopłat. Standardowy wymiar trzeba by było sprawdzić w firmie już od bram. My zmniejszaliśmy otwór bramy już mając stan surowy domu, wiec to raczej nie problem. My robimy wentylacje mechaniczną w garażu, salonie, garderobie oraz łazienkach Z tego co ja się orientowałam to h 2,25m to standard większość firm nie robi wyższych, Hormann i Wiśniowski robią ale za sporą dopłatą więc lepiej obniżyć wysokość. Co do wentylacji u mnie to nie mam pojęcia muszę dopytać kierownika budowy:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 21.01.2015 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 [ATTACH=CONFIG]300146[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]300147[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]300148[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]300149[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]300150[/ATTACH] Wpadły mi w oko napisy na ścianach Co myślicie?? Fajny pomysł podoba mi się, ja ostatnio wymyslilam że może by sobie zrobić w sypialni na ścianie coś na podobieństwo szkicu węglem a takie chciałabym łóżko skórzane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 21.01.2015 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 [ATTACH=CONFIG]300151[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]300152[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]300153[/ATTACH] Wracając do tematu ściany w salonie - to pomysły Naszych projektantek. Co myślicie?? Jakie wy macie pomysły na tą ścianę?? :/ O widzisz nawet mi przez myśl nie przeszło że narożnik może stać tyłem do stołu jadalnego.....hmmm wezme to pod uwagę przykład mojego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 22.01.2015 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Fajny pomysł podoba mi się, ja ostatnio wymyslilam że może by sobie zrobić w sypialni na ścianie coś na podobieństwo [ATTACH=CONFIG]300208[/ATTACH]szkicu węglem a takie chciałabym łóżko skórzane brydzia, wow skóra, fura i komóra znaczy się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 22.01.2015 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 O widzisz nawet mi przez myśl nie przeszło że narożnik może stać tyłem do stołu jadalnego.....hmmm wezme to pod uwagę przykład mojego wypoczynku [ATTACH=CONFIG]300210[/ATTACH] brydzia, no właśnie stawiając narożnik w ten sposób fajnie można rozdzielić pomieszczenie na strefy - u nas lada barowa oddziela kuchnię od jadalni. a narożnik jadalnię od "salonu" - a i goście siedząc, nie patrzą się na kuchnię, ale na taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 22.01.2015 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Czy ktoś zastanawia sie nad blatem kamiennym w kuchni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 25.01.2015 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Czy ktoś zastanawia sie nad blatem kamiennym w kuchni?? Biorę pod uwagę ale czekam aż koleżanka przetestuje jak mi się u niej spodoba to może się skusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 29.01.2015 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Hej, czy ktoś się orientował w cenach majstrów od wykończeniówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 01.02.2015 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Hej, czy ktoś się orientował w cenach majstrów od wykończeniówki? Czekam na wycenę kompleksową ale mam ogólne ceny robocizny za m2 t.j. kładzenie płytek 40zł, panele 14 zł, parkiet 47 zł, malowanie zwykłe 5 zł, szpachlowanie 13 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 01.02.2015 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 U mnie dach skończony ale przysypany śniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts