bonsay 25.02.2015 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 To że będą podwieszane sufity oznacza że wogule się nie tynkuje zostawia się takie gołe mury ??? brydzia, nie tynkuje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 25.02.2015 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 baha, a jak rozwiązać kwestię okapu i płyty grzewczej w narożniku, skoro jest jeszcze okno?? Jakiś przykład rozwiązania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 25.02.2015 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 baha, a jak rozwiązać kwestię okapu i płyty grzewczej w narożniku, skoro jest jeszcze okno?? Jakiś przykład rozwiązania? baha zostawiłaś sobie narożne okno w kuchni? Bo z narożnym oknem to chyba odpada narożny okap?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baha130 25.02.2015 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 baha zostawiłaś sobie narożne okno w kuchni? Bo z narożnym oknem to chyba odpada narożny okap?? My nie mamy okna naroznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 25.02.2015 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Hej, nam tynkarze wyliczyli 500m2 plus 260 m2 posadzki. Z ceną - zapytam wieczorem męża. Co do ceny za tynki cementowo- wapienne to u mnie wahają się miedzy 19 a 22 zł za m2 robocizna + materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrry1 01.03.2015 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Czy ktoś rezygnował ze standardowych fundamentów na rzecz płyty fundamentowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 01.03.2015 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 baha, a jak rozwiązać kwestię okapu i płyty grzewczej w narożniku, skoro jest jeszcze okno?? Jakiś przykład rozwiązania? Okap blatowy-wysuwany z blatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 02.03.2015 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Okap blatowy-wysuwany z blatu. Trochę kosztowna opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 02.03.2015 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 U nas już od dwóch dni działa elektryk Wczoraj spędziliśmy pół wieczoru na planowaniu właczników/ wyłaczników/ kontaktów, podłączeń itd. Trochę się nie zgodziliśmy z wersją projektantki, trochę podpowiedział nam elektryk - mam nadzieję, że będzie ok W poniedziałek ruszają tynki Dzieje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 02.03.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 (edytowane) U mnie dzisiaj pojawiły się okna Tylko nie ma efektu bo są zafoliowane Edytowane 2 Marca 2015 przez brydzia11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 02.03.2015 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 U nas już od dwóch dni działa elektryk Wczoraj spędziliśmy pół wieczoru na planowaniu właczników/ wyłaczników/ kontaktów, podłączeń itd. Trochę się nie zgodziliśmy z wersją projektantki, trochę podpowiedział nam elektryk - mam nadzieję, że będzie ok W poniedziałek ruszają tynki Dzieje się Nie wiem czy chcecie mieć system alarmowy?? ja rozmawiałam z panią z firmy ochroniarskiej i trzeba rozprowadzać elektryke pod czujki do alarmu z tego co mówiła to przy oknach i drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 03.03.2015 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 U mnie dzisiaj pojawiły się okna [ATTACH=CONFIG]307093[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]307094[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]307095[/ATTACH] Tylko nie ma efektu bo są zafoliowane brydzia, super to już ruszacie na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 03.03.2015 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Nie wiem czy chcecie mieć system alarmowy?? ja rozmawiałam z panią z firmy ochroniarskiej i trzeba rozprowadzać elektryke pod czujki do alarmu z tego co mówiła to przy oknach i drzwiach brydzia tak, nasz elektryk specjalizuje się też w systemach alarmowych oraz monitoringu Chcemy alarm z czujnikami w oknach/ drzwiach - alarm włącza się podczas próby wyważenia okna/ drzwi, a nie jak ktoś już jest w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 03.03.2015 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 brydzia, super to już ruszacie na całego Tak zaczynamy się rozkręcać czekam na ekipę od instalacji powinni zacząć od następnego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 03.03.2015 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Tak zaczynamy się rozkręcać czekam na ekipę od instalacji powinni zacząć od następnego tygodnia brydzia, ja jestem normalnie przerażona tempem prac.. jeszcze ni8edawno tak było spokojnie.. a tu tera milion telefonów, a to może tak, a to może inaczej.. a to z projektantką, to z elektrykiem konsultacja.. Powoli rozglądamy się za sprzętem (lodówka, TV, piekarnik itd..) , może się uda w "pakiecie" lepszą cenę dostać Oglądamy też na żywo materiały wybrane przez projektantkę, konsultujemy meble ze stolarzem, itd, itd Dzieje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 03.03.2015 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 słuchajcie, a robicie zasłonki jakieś w salonie? Czy zostawiacie bez?? Ja nie jestem wielką ich zwolenniczką - jestem leniuszkiem, a to trzeba prać, prasować, itd .. Tak myślałam, żeby na razie zostawić bez, zobaczyć jak będzie wyglądać.. ewentualnie potem może rolety rzymskie?? Ogólnie to będziemy mieć w oknach rolety harmonijkowe, ale zastanawiam się, czy przy dużych oknach nie będzie pusto.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 03.03.2015 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 brydzia, ja jestem normalnie przerażona tempem prac.. jeszcze ni8edawno tak było spokojnie.. a tu tera milion telefonów, a to może tak, a to może inaczej.. a to z projektantką, to z elektrykiem konsultacja.. Powoli rozglądamy się za sprzętem (lodówka, TV, piekarnik itd..) , może się uda w "pakiecie" lepszą cenę dostać Oglądamy też na żywo materiały wybrane przez projektantkę, konsultujemy meble ze stolarzem, itd, itd Dzieje się No to teraz zaczyna się dla was ten myślę najlepszy czas, płytki, meble sprzęty:wiggle: , ja ostatnio połaziłam trochę po sklepach z płytkami i wyposażeniem łazienek na poczatku byłam trochę rozczarowana myslalam że będzie dużo większy wybór a okazało się że szału nie ma i jak już coś fajniejszego to cena ścina z nóg ale w końcu znalazłam sklep gdzie w przyzwoitych pieniądzach można coś wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 03.03.2015 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 słuchajcie, a robicie zasłonki jakieś w salonie? Czy zostawiacie bez?? Ja nie jestem wielką ich zwolenniczką - jestem leniuszkiem, a to trzeba prać, prasować, itd .. Tak myślałam, żeby na razie zostawić bez, zobaczyć jak będzie wyglądać.. ewentualnie potem może rolety rzymskie?? Ogólnie to będziemy mieć w oknach rolety harmonijkowe, ale zastanawiam się, czy przy dużych oknach nie będzie pusto..[ATTACH=CONFIG]307129[/ATTACH] Ja też nie jestem fanką prania i prasowania firanek:rolleyes: dlatego jedyne co biorę pod uwagę to tak zwane makarony no i rolety żeby wieczorem zasłonić bo w dzień to nie zamierzam sobie widoków zasłaniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 04.03.2015 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Jeszcze raz w temacie zlewu rogowego , rozmawiałam z kolegą który ma mi robić meble kuchenne i powiedział że przy tym typie zalewu będą w pobliżu łączenia blatu przez co płyta nie jest dobrym pomysłem i zalecał by blat granitowy, wszystko było by Ok gdyby nie ceny granitu To są przykłady tego co mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 04.03.2015 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Jeszcze raz w temacie zlewu rogowego , rozmawiałam z kolegą który ma mi robić meble kuchenne i powiedział że przy tym typie zalewu będą w pobliżu łączenia blatu przez co płyta nie jest dobrym pomysłem i zalecał by blat granitowy, wszystko było by Ok gdyby nie ceny granitu To są przykłady tego co mi się podoba [ATTACH=CONFIG]307217[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]307218[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]307219[/ATTACH] Hej my właśnie chcemy kamienny blat w kuchni - strasznie mi się podobają.. Wiem, ze ceny są.. ale już postanowione, że odżałujemy.. Co do blatu i zlewu narożnego, moja teściowa ma zlew narożny i blat drewniany z okleiną i już 12 lat i nic się z nim nie dzieje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts