bonsay 05.03.2015 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Jeszcze raz w temacie zlewu rogowego , rozmawiałam z kolegą który ma mi robić meble kuchenne i powiedział że przy tym typie zalewu będą w pobliżu łączenia blatu przez co płyta nie jest dobrym pomysłem i zalecał by blat granitowy, wszystko było by Ok gdyby nie ceny granitu To są przykłady tego co mi się podoba [ATTACH=CONFIG]307217[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]307218[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]307219[/ATTACH] jeżeli chodzi o blaty, to granit najlepszy Fajne, fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 05.03.2015 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Słuchajcie, montujecie w domu domofony albo wideofony?? Jakieś firmy? Jest tego trochę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 05.03.2015 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Słuchajcie, montujecie w domu domofony albo wideofony?? Jakieś firmy? Jest tego trochę.. Przyznam szczerze że aż tak daleko w planach jeszcze nie jestem ale prąd na pewno doprowadze do bramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian 03 05.03.2015 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Witam i pozdrawiam wszystkich . Śledzę wasze postępy i mam pytanie do brydzia 11 odnośnie okien. Jaka to firma i czy to pcv czy aluminium. Pytam,bo interesuje mnie przede wszystkim okno narożne w kuchni. Czy mniejsza część jest uchylna? Myślałem o oknie narożnym bez słupkowym - klejona szyba lecz ze względu na kuchnię chciałbym uchylne.I jeśli mógłbym prosić o Cię o fotki tego okna od wewnątrz, będę wdzięczny. Ja na razie rozważam dwóch producentów Nexbau (profile Rehau ) lub Schuco . U mnie ekipa walczy z dachówką,a ja jak na razie nie widzę niestety efektów, bo jestem za granicą, ale za trzy tygodnie jak wrócę do kraju, to postaram się wrzucić jakieś fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 06.03.2015 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Przyznam szczerze że aż tak daleko w planach jeszcze nie jestem ale prąd na pewno doprowadze do bramy brydzia, dobrze jest już teraz pomyśleć przynajmniej o rozmieszczeniu, żeby już teraz rozmieścić kable - mniej roboty potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 06.03.2015 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Witam i pozdrawiam wszystkich . Śledzę wasze postępy i mam pytanie do brydzia 11 odnośnie okien. Jaka to firma i czy to pcv czy aluminium. Pytam,bo interesuje mnie przede wszystkim okno narożne w kuchni. Czy mniejsza część jest uchylna? Myślałem o oknie narożnym bez słupkowym - klejona szyba lecz ze względu na kuchnię chciałbym uchylne.I jeśli mógłbym prosić o Cię o fotki tego okna od wewnątrz, będę wdzięczny. Ja na razie rozważam dwóch producentów Nexbau (profile Rehau ) lub Schuco . U mnie ekipa walczy z dachówką,a ja jak na razie nie widzę niestety efektów, bo jestem za granicą, ale za trzy tygodnie jak wrócę do kraju, to postaram się wrzucić jakieś fotki. damian, to czekamy z niecierpliwością Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 06.03.2015 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Witam i pozdrawiam wszystkich . Śledzę wasze postępy i mam pytanie do brydzia 11 odnośnie okien. Jaka to firma i czy to pcv czy aluminium. Pytam,bo interesuje mnie przede wszystkim okno narożne w kuchni. Czy mniejsza część jest uchylna? Myślałem o oknie narożnym bez słupkowym - klejona szyba lecz ze względu na kuchnię chciałbym uchylne.I jeśli mógłbym prosić o Cię o fotki tego okna od wewnątrz, będę wdzięczny. Ja na razie rozważam dwóch producentów Nexbau (profile Rehau ) lub Schuco . U mnie ekipa walczy z dachówką,a ja jak na razie nie widzę niestety efektów, bo jestem za granicą, ale za trzy tygodnie jak wrócę do kraju, to postaram się wrzucić jakieś fotki. Witam, Moje okna są z firmy Grupa Solo, PCV ja zdecydowałam się na pakiet 3-szybowy, w oknie frontowym kuchennym zrezygnowałam z dzielenia go bo chciałam mieć jednolitą powierzchnie, przez co jest ono nie otwierane, okno boczne mniejsze jest odźwierno-uchylne. Tak samo zrobiłam z oknem w części jadalnej również jest nie otwieranie mam efekt szklanej ściany dzięki czemu w środku jest bardzo jasno. Jutro będę na budowie to zrobię więcej szczegółowych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 08.03.2015 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Witam i pozdrawiam wszystkich . Śledzę wasze postępy i mam pytanie do brydzia 11 odnośnie okien. Jaka to firma i czy to pcv czy aluminium. Pytam,bo interesuje mnie przede wszystkim okno narożne w kuchni. Czy mniejsza część jest uchylna? Myślałem o oknie narożnym bez słupkowym - klejona szyba lecz ze względu na kuchnię chciałbym uchylne.I jeśli mógłbym prosić o Cię o fotki tego okna od wewnątrz, będę wdzięczny. Ja na razie rozważam dwóch producentów Nexbau (profile Rehau ) lub Schuco . U mnie ekipa walczy z dachówką,a ja jak na razie nie widzę niestety efektów, bo jestem za granicą, ale za trzy tygodnie jak wrócę do kraju, to postaram się wrzucić jakieś fotki. Witam, O to kilka zdjęć okna . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian 03 09.03.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Dzięki za fotki okna. Nad identycznym rozwiązaniem się zastanawiałem i dokładnie tak samo u mnie będzie wyglądać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 09.03.2015 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Dzięki za fotki okna. Nad identycznym rozwiązaniem się zastanawiałem i dokładnie tak samo u mnie będzie wyglądać . Proszę bardzo mam nadzieję, że się sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 10.03.2015 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Witam, O to kilka zdjęć okna [ATTACH=CONFIG]307658[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]307659[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]307660[/ATTACH]. Pozdrawiam brydzia, macie od środka białe okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 10.03.2015 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 U nas już dzisiaj alarm i koniec elektryki tynkarze czekają tylko na telefon i zdecydowaliśmy się na kupno suszarki bębnowej - ktoś ma jakieś doświadczenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 10.03.2015 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 brydzia, macie od środka białe okna? Tak od wewnątrz białe na zewnątrz antracyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 10.03.2015 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 U nas już dzisiaj alarm i koniec elektryki tynkarze czekają tylko na telefon i zdecydowaliśmy się na kupno suszarki bębnowej - ktoś ma jakieś doświadczenia?? No pięknie robota idzie u mnie wczoraj ekipa zrobiła wode i kanalizację i to w jeden dzień końcem tygodnia elektryka, bonsay gonię Cię co do suszarki to uważam że super bajer ... może kiedyś zakupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 10.03.2015 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 BonsayCo do alarmu, masz jakieś wyceny? Tak z ciekawości chciałam porównać, ja mam jedną wycenę na ok 2,5tys za montaż instalacji alarmowej cena z VAT 23% ale pani ma sprawdzić czy by się nie dało na 8% abonament miesięczny 40zl netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 10.03.2015 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 No pięknie robota idzie u mnie wczoraj ekipa zrobiła wode i kanalizację i to w jeden dzień końcem tygodnia elektryka, bonsay gonię Cię co do suszarki to uważam że super bajer ... może kiedyś zakupię brydzia, bajer fajny i nie za tani.. ale poświecę się, żeby uniknąć "wędrującej" suszarki.. już teraz stojąca suszarka to stały element wystroju mojej obecnej łazienki i już nie mogę na nią patrzeć..:/ Super u nas chyba z dwa dni zajęło?? doszedł do tego montaż instalacji pod odkurzacz centralny. Goń, goń nie mam nic przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 10.03.2015 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Bonsay Co do alarmu, masz jakieś wyceny? Tak z ciekawości chciałam porównać, ja mam jedną wycenę na ok 2,5tys za montaż instalacji alarmowej cena z VAT 23% ale pani ma sprawdzić czy by się nie dało na 8% abonament miesięczny 40zl netto brydzia, u nas elektryk robi wszystko całościowo - elektryka w środku + na zewnątrz + alarm + domofon itp. Muszę męża podpytać On bardziej zorientowany w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 10.03.2015 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 (edytowane) Bonsay Co do alarmu, masz jakieś wyceny? Tak z ciekawości chciałam porównać, ja mam jedną wycenę na ok 2,5tys za montaż instalacji alarmowej cena z VAT 23% ale pani ma sprawdzić czy by się nie dało na 8% abonament miesięczny 40zl netto brydzia, muszę podpytać męża on bardziej zorientowany:) U nas alarm montuje od razu elektryk, więc będzie pewnie całosciowo elektryka wewnątrz + zewnątrz + alarm itd Edytowane 10 Marca 2015 przez bonsay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 10.03.2015 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 brydzia, muszę podpytać męża on bardziej zorientowany:) U nas alarm montuje od razu elektryk, więc będzie pewnie całosciowo elektryka wewnątrz + zewnątrz + alarm itd Będę wdzięczna za info chcę wiedzieć jakiego rzędu są to pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 12.03.2015 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Będę wdzięczna za info chcę wiedzieć jakiego rzędu są to pieniądze brydzia - elektryk weźmie za całą robotę 6 tys W tym jest też montaż alarmu Koszt alarmu to: 10 czujek po 80-100 zł każda panel - koszt 100-200 zł - ceny w zależności od modeli - nie mamy jeszcze wybranych plus koszty kabli, ale to już śmieszne koszta Jak wybierzemy już całość, wtedy wypowiem się co do ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts