brydzia11 12.03.2015 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 brydzia - elektryk weźmie za całą robotę 6 tys W tym jest też montaż alarmu Koszt alarmu to: 10 czujek po 80-100 zł każda panel - koszt 100-200 zł - ceny w zależności od modeli - nie mamy jeszcze wybranych plus koszty kabli, ale to już śmieszne koszta Jak wybierzemy już całość, wtedy wypowiem się co do ceny Dzięki za info, ja jestem właśnie po wizycie elektryków i czekam na wycenę, mam nadzieję że w przyszłym tygodniu zaczną robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 14.03.2015 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Moja wycena za elektryke to 12.300 robocizna z materiałem w tym okablowanie do alarmu i rolet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baha130 18.03.2015 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 U nas po tynkach i przed wylewkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrry1 18.03.2015 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 U nas po tynkach i przed wylewkami [ATTACH=CONFIG]309208[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]309210[/ATTACH] Kurczę ale fajnie to już wygląda. Widzę że prace idą do przodu ehhh aż zazdroszczę baha130 powiedz mi bo się z żoną zastanawiamy czy nie robić drzwi w kuchni (u nas będzie taras, jest miejsce żeby wprowadzić takie zmiany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baha130 18.03.2015 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Kurczę ale fajnie to już wygląda. Widzę że prace idą do przodu ehhh aż zazdroszczę baha130 powiedz mi bo się z żoną zastanawiamy czy nie robić drzwi w kuchni (u nas będzie taras, jest miejsce żeby wprowadzić takie zmiany?? A w którym miejscu chcielibyście te drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrry1 18.03.2015 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 W takim miejscu by z kuchni wyjść na taras, myśleliśmy że obok spiżarki u nas okno tak jak u Ciebie, brak narożnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 18.03.2015 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 U nas po tynkach i przed wylewkami [ATTACH=CONFIG]309208[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]309210[/ATTACH] No już to fajnie wygląda ja walczę z elektryką myślę że może jeszcze przed świętami też będę mieć tynki zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baha130 18.03.2015 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 W takim miejscu by z kuchni wyjść na taras, myśleliśmy że obok spiżarki u nas okno tak jak u Ciebie, brak narożnego Jak dla mnie to kuchnia jest trochę mała wszystko kwestia ustawienia tych ścian łączących kuchnię z salonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 19.03.2015 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 U nas po tynkach i przed wylewkami [ATTACH=CONFIG]309208[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]309210[/ATTACH] Super postępy U nas do potynkowania został tylko salon z kuchnią, korytarz i wiatrołap. Mąż wczoraj sprawdzał kąty w pokojach i mierzył ściany poziomicą Trafili nam się super tynkarze jak na razie nie ma się do czego przyczepić Tynkarze chwalili też naszych murarzy, że fajne, proste ściany i lekko się tynkuje Po tynkach wraca hydraulik, żeby podłączyć ogrzewanie podłogowe. Dzieje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 19.03.2015 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 W takim miejscu by z kuchni wyjść na taras, myśleliśmy że obok spiżarki u nas okno tak jak u Ciebie, brak narożnego Jerrry Ciężko wam będzie wcisnąć tam drzwi, naprawdę nie ma tam aż tyle miejsca, musielibyscie zrezygnować ze spiżarki:( wrzuce ci fotki z kuchni z ścianą i bez ściany do spiżarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrry1 19.03.2015 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Dziękuje wszystkim za pomoc - eh.. mamy niezły orzech do zgryzienia. Co prawda nasza kuchnia będzie będzie dłuższa o metr ale chyba niewiele do zmieni. Tak sobie myślę że chyba podczas murowania spróbujemy gdzieś wcisnąć te drzwi, potem w razie czego łatwiej je będzie zamurować niż mielibyśmy je wykuwać w ścianie. P.S. po świętach prawdopodobnie będziemy składać dokumenty na PNB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 19.03.2015 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Dziękuje wszystkim za pomoc - eh.. mamy niezły orzech do zgryzienia. Co prawda nasza kuchnia będzie będzie dłuższa o metr ale chyba niewiele do zmieni. Tak sobie myślę że chyba podczas murowania spróbujemy gdzieś wcisnąć te drzwi, potem w razie czego łatwiej je będzie zamurować niż mielibyśmy je wykuwać w ścianie. P.S. po świętach prawdopodobnie będziemy składać dokumenty na PNB Jerry, to trzymamy kciuki, żeby było szybko i bezboleśnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 19.03.2015 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Jerrry Ciężko wam będzie wcisnąć tam drzwi, naprawdę nie ma tam aż tyle miejsca, musielibyscie zrezygnować ze spiżarki:( wrzuce ci fotki z kuchni z ścianą i bez ściany do spiżarki [ATTACH=CONFIG]309308[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]309309[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]309310[/ATTACH] brydzia - kuchnia ze spiżarką wydaje się dość mała, czy tak się wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 19.03.2015 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 brydzia - kuchnia ze spiżarką wydaje się dość mała, czy tak się wydaje? Miejsca nie jest za dużo aczkolwiek dla mnie priorytetem jest spiżarka i blat roboczy pozwole sobie wrzucić mój własnoręcznym projekt kuchni oprócz tego zamierzam jeszcze upchnąć górna szafkę obok wysokiej zabudowy i szafkę pod blatem który będzie oddzielał kuchnie od jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baha130 20.03.2015 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Miejsca nie jest za dużo aczkolwiek dla mnie priorytetem jest spiżarka i blat roboczy pozwole sobie wrzucić mój własnoręcznym projekt kuchni oprócz tego zamierzam jeszcze upchnąć górna szafkę obok wysokiej zabudowy i szafkę pod blatem który będzie oddzielał kuchnie od jadalni [ATTACH=CONFIG]309314[/ATTACH] Musze przyznać ze bardzo podobnie rozmieściłam meble w kuchni tylko przy piekarniku idą dwa słupki i mikrofala obok piekarnika ponieważ dzieci mi nie dostaną Oczywisę u mnie odbicie lustrzane i okno trochę inaczej:) a robiłaś już gdzieś wycenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 20.03.2015 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Musze przyznać ze bardzo podobnie rozmieściłam meble w kuchni tylko przy piekarniku idą dwa słupki i mikrofala obok piekarnika ponieważ dzieci mi nie dostaną Oczywisę u mnie odbicie lustrzane i okno trochę inaczej:) a robiłaś już gdzieś wycenę? Nie jeszcze nie mam wyceny mebli bo chcę się najpierw zorientować w cenie blatu z granitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baha130 20.03.2015 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Mi powiedział kolega ze sam blat ok 6000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 20.03.2015 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Na allegro 1 mb blatu o sze.60 cm i grubości 3 cm około 600 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 21.03.2015 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Mi powiedział kolega ze sam blat ok 6000 Strasznie dużo to ile metrów Ci wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 23.03.2015 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Na allegro 1 mb blatu o sze.60 cm i grubości 3 cm około 600 zł Hej, nie wiem czy bym ryzykowała kupna blatu kamiennego na Allegro.. Moim zdaniem potrzebny jest dobry, rzetelny kamieniarz.. Blat musi być równy, dobrze przycięty, wyszlifowany.. Moja koleżanka chciała zaoszczędzić i teraz normalnie ma "górki i doliny" na blacie kuchennym.. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts