bonsay 23.03.2015 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Mi powiedział kolega ze sam blat ok 6000 baha130, ile metrów blatu Ci wyszło? Ja obdzwoniłam kamieniarzy z okolicy - wszyscy zgodnie polecili granit - czarny, tak też czytałam, ma większą grubość, jest bardziej wytrzymały, nie widać, jak np coś się wyleje.. Ceny, już z robocizną, to od ok 700-900 zł za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 23.03.2015 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 U nas trwa tynkowanie.. U nas okazało się, że w małej łazience nie ma przy ściance działowej kąta 90 stopni.. Tynkarze jakoś to wyrównali.. Ale sprawdźcie u siebie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baha130 23.03.2015 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 baha130, ile metrów blatu Ci wyszło? Ja obdzwoniłam kamieniarzy z okolicy - wszyscy zgodnie polecili granit - czarny, tak też czytałam, ma większą grubość, jest bardziej wytrzymały, nie widać, jak np coś się wyleje.. Ceny, już z robocizną, to od ok 700-900 zł za m2 Ja jeszcze nie wyceniałam rozmawiałam z kolega, który robił kobiecie i powiedział mi ze taki koszt przy średniej kuchni, a z racji tego że on zamawia od pośrednika to pewnie i cena jest jeszcze wyższa:cry:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baha130 23.03.2015 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 BONSAY u nas tynki odbyły się bez problemów, ale teraz wylewki , okazało się za podłoga w salonie ma 2 cm róznicy niz reszta domu styropian rozłożony i teraz trzeba wszystko poprawiać a jutro ekipa ma robić wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 24.03.2015 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 U mnie jeszcze walczą elektrycy, końcem tygodnia wchodzą tynkarze po przeczytaniu waszych wpisów aż mi słabo jak sobie pomyśle co u mnie będzie:( mam nadzieje że nie będzie wszystko krzywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 24.03.2015 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 (edytowane) Przestroga dla tych którzy są na etapie murowania ścian a chcą mieć rolety zewnetrzne na oknie narożnym w kuchni. Jest problem bo ozdobna betonowa "belka" nad wejściem głównym powoduje że nie da się zamocować rolety na mniejszym bocznym oknie:-x Tak to jest jak się nie ma pojęcia o budowlance a ekipa budująca nie podpowie Edytowane 24 Marca 2015 przez brydzia11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek2K 24.03.2015 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Odnośnie wylewek, też miałem podobny problem jak Baha. Na szczęście u mnie przed hydraulikiem który rozkładał styropian pojawił się wykonawca wylewek. Laserem pomierzył wszystkie pomieszczenia i dla każdego z osobna wyznaczył grubość styropianu. U mnie pół domu miało 10cm a pół 13cm styro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baha130 24.03.2015 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Odnośnie wylewek, też miałem podobny problem jak Baha. Na szczęście u mnie przed hydraulikiem który rozkładał styropian pojawił się wykonawca wylewek. Laserem pomierzył wszystkie pomieszczenia i dla każdego z osobna wyznaczył grubość styropianu. U mnie pół domu miało 10cm a pół 13cm styro. No właśnie a my poprosilismy o pomiar po ułożeniu i zoonk. Ale juz poprawione i jutro kończą wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baha130 24.03.2015 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Dobrze ze jest to forum to człowiek się pociesza ze nie tylko u niego cos jest nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 25.03.2015 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Dobrze ze jest to forum to człowiek się pociesza ze nie tylko u niego cos jest nie tak baha130, myślę, że to dopiero początek narzekania.. Zobaczysz co się bedzie działo przy wykończeniu.. :/ Nas od razu ostrzegł wykończeniowiec, żeby pilnować tynkowania łazienek - musi być prosto i z kątami zachowanymi w roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 25.03.2015 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 BONSAY u nas tynki odbyły się bez problemów, ale teraz wylewki , okazało się za podłoga w salonie ma 2 cm róznicy niz reszta domu styropian rozłożony i teraz trzeba wszystko poprawiać a jutro ekipa ma robić wylewki To ciekawe co u nas będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 25.03.2015 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Dziewczyny nie przejmujmy się na zapas, jakoś to będzie ja w ramach relaksu zakupiłam zlew w komplecie z baterią i akcesoriami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 25.03.2015 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Moja babska .... Różowa łazienka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 25.03.2015 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Dziewczyny nie przejmujmy się na zapas, jakoś to będzie ja w ramach relaksu zakupiłam zlew [ATTACH=CONFIG]310046[/ATTACH] w komplecie z baterią i akcesoriami [ATTACH=CONFIG]310047[/ATTACH] brydzia, ja też taki oglądałam ostatecznie, przy blacie kamiennym zrobimy jednak podwieszany, coś w tym style, ze ściekaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 25.03.2015 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 wylewka marzyła mi się taka: Ale sprzedawcy odradzają je ze względu na fakt, ze utrzymać je w czystości to masakra - tylko ładnie wyglądają.. Wstępnie wybraliśmy taką: Pieniądze śmieszne, bo kosztuje ok 400zł, a bardzo solidnie wykonana, z dobrego materiału. I bardzo fajny patent z ruchomą wylewką - łatwo opłukać zlew, wlać wodę np do garnka - teraz z takiego korzystam i jest bardzo wygodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 25.03.2015 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Moja babska .... Różowa łazienka !!! [ATTACH=CONFIG]310048[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]310049[/ATTACH] brydzia, ale róż :) U nas w dużej łazience będzie biel, czerń i czerwień Projekt małej łazienki - jeszcze powstaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 25.03.2015 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 I wybraliśmy kanapę szeroka, wielka, idealna do niedzielnego leniuchowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrry1 25.03.2015 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Fajna podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 25.03.2015 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 brydzia, ja też taki oglądałam ostatecznie, przy blacie kamiennym zrobimy jednak podwieszany, coś w tym style, ze ściekaczem [ATTACH=CONFIG]310055[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]310056[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]310057[/ATTACH] Właśnie się dzisiaj kapnełam że z reguły do blatu granitowego daje się zlewy podwieszane ale cóż nie jestem na 100% pewna że będzie granit więc zostanie ten co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 25.03.2015 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 brydzia, ale róż :) U nas w dużej łazience będzie biel, czerń i czerwień Projekt małej łazienki - jeszcze powstaje U mnie męża jest mała łazienka więc będzie czarna a dokładnie czarno biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts