Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom E 115 pracowni edomy.pl

Recommended Posts

• Odpowiedzi 996
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zmieniając temat..... czy ktoś ma w lub zna kogoś kto ma i używa myjki karcher? Zastanawiam się nad kupnem bo jak sobie pomyśle o tych wszystkich oknach w domu to mnie słabi :-P[ATTACH=CONFIG]310106[/ATTACH] czekam na opinie

Ja mam i polecam :) Myję tym nawet drzwi od prysznica, lustra i szklany blat ławy :)

Dzięki za odpowiedź, mam jeszcze pytanie odnośnie dodatkowego płynu koniecznie musi być ten oryginalny? Podobno jest bardzo dobry. Jaka jest jego cena?

Ja używam tego oryginalnego i myślę, że to właśnie dzięki niemu tak szybko idzie to całe mycie okien ;) Ja kupuję te koncentraty w Holandii, więc nie wiem jakie są jego ceny w polskich sklepach ale na allegro wyskoczyło mi 25zł za 4 saszetki.

Normalnie pewnie bym tej myjki nie kupiła ale trafiłam na prezentację produktu w sklepie (i na ładną promocję :)) i jak umyłam nią okno na wystawce to od razu brałam.

Ja używam tego oryginalnego i myślę, że to właśnie dzięki niemu tak szybko idzie to całe mycie okien ;) Ja kupuję te koncentraty w Holandii, więc nie wiem jakie są jego ceny w polskich sklepach ale na allegro wyskoczyło mi 25zł za 4 saszetki.

Normalnie pewnie bym tej myjki nie kupiła ale trafiłam na prezentację produktu w sklepie (i na ładną promocję :)) i jak umyłam nią okno na wystawce to od razu brałam.

Właśnie sprawdzam ceny na allegro .... chyba się skusze :) dzięki za informację

Hej :) u mnie dziś koniec tynków :) :)

W poniedziałek przychodzi ekipa od wylewek - ma posprawdzać wymiary, pomierzyć, ewentualnie skorygować i ruszamy z podłogówką :)

Tynki ładnie schną - od środy-czwartku - wylewki zaczynamy :)

Przed świętami będziemy już mieli podłogę i ładne ściany :) SUPER :)

Hej :) u mnie dziś koniec tynków :) :)

W poniedziałek przychodzi ekipa od wylewek - ma posprawdzać wymiary, pomierzyć, ewentualnie skorygować i ruszamy z podłogówką :)

Tynki ładnie schną - od środy-czwartku - wylewki zaczynamy :)

Przed świętami będziemy już mieli podłogę i ładne ściany :) SUPER :)

No no idziecie jak burza:) gratuluję u mnie kończą elektryke

bonsay ile dni trwały u was tynki? bo mi goście coś wspomnieli o miesiącu :confused: więc nie wiem czy się nie przesłyszałam bo to strasznie długo

No no idziecie jak burza:) gratuluję u mnie kończą elektryke

bonsay ile dni trwały u was tynki? bo mi goście coś wspomnieli o miesiącu :confused: więc nie wiem czy się nie przesłyszałam bo to strasznie długo

brydzia - u nas zajęło 2 tygodnie - tylko że u nas nie tynkowali praktycznie sufitów, bo mam wszędzie podwieszane - tylko w jednej sypialni kawałek potynkowali, bo tam będzie tylko część podwieszana. Pracowało 2 tymkarzy - ładnie i sprawnie im to poszło :)

Nie wiem, może z sufitami to dużo dłużej by poszło?? Nie wiem.. :/

brydzia - u nas zajęło 2 tygodnie - tylko że u nas nie tynkowali praktycznie sufitów, bo mam wszędzie podwieszane - tylko w jednej sypialni kawałek potynkowali, bo tam będzie tylko część podwieszana. Pracowało 2 tymkarzy - ładnie i sprawnie im to poszło :)

Nie wiem, może z sufitami to dużo dłużej by poszło?? Nie wiem.. :/

u nas było ich 4 czy 5 robili od soboty do czwartku, z tym że większość to gipsowe w garażu i kotłowni mamy cemenoto-wapienne i dłużej im to zajęło :) wyszło 640 m. Wylewki 1,5 dnia 172m

Edytowane przez baha130

U mnie też będzie dwóch tynkarzy rozmawiałam właśnie z jednym i w zaparte twierdzi że zejdzie do 4 tyg :o chyba że się tak asekuruja żeby potem nie było że się nie wyrabiają .... no nie wiem zobaczymy

Dzięki wszystkim za informacje :)

brydzia - mój mąż mnie poprawił - tynkowanie zajęło 1.5 tygodnia :)