brydzia11 25.03.2015 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 I wybraliśmy kanapę szeroka, wielka, idealna do niedzielnego leniuchowania [ATTACH=CONFIG]310060[/ATTACH] To zdecydowanie moje klimaty Bonsay na czym u was stanęło... kanapa będzie stała tyłem do stołu jadalnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 25.03.2015 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Zmieniając temat..... czy ktoś ma w lub zna kogoś kto ma i używa myjki karcher? Zastanawiam się nad kupnem bo jak sobie pomyśle o tych wszystkich oknach w domu to mnie słabi czekam na opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lady_AnneBelle 25.03.2015 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Zmieniając temat..... czy ktoś ma w lub zna kogoś kto ma i używa myjki karcher? Zastanawiam się nad kupnem bo jak sobie pomyśle o tych wszystkich oknach w domu to mnie słabi [ATTACH=CONFIG]310106[/ATTACH] czekam na opinie Ja mam i polecam Myję tym nawet drzwi od prysznica, lustra i szklany blat ławy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 25.03.2015 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Ja mam i polecam Myję tym nawet drzwi od prysznica, lustra i szklany blat ławy Dzięki za odpowiedź, mam jeszcze pytanie odnośnie dodatkowego płynu koniecznie musi być ten oryginalny? Podobno jest bardzo dobry. Jaka jest jego cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lady_AnneBelle 25.03.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Dzięki za odpowiedź, mam jeszcze pytanie odnośnie dodatkowego płynu koniecznie musi być ten oryginalny? Podobno jest bardzo dobry. Jaka jest jego cena? Ja używam tego oryginalnego i myślę, że to właśnie dzięki niemu tak szybko idzie to całe mycie okien Ja kupuję te koncentraty w Holandii, więc nie wiem jakie są jego ceny w polskich sklepach ale na allegro wyskoczyło mi 25zł za 4 saszetki. Normalnie pewnie bym tej myjki nie kupiła ale trafiłam na prezentację produktu w sklepie (i na ładną promocję ) i jak umyłam nią okno na wystawce to od razu brałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 25.03.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Ja używam tego oryginalnego i myślę, że to właśnie dzięki niemu tak szybko idzie to całe mycie okien Ja kupuję te koncentraty w Holandii, więc nie wiem jakie są jego ceny w polskich sklepach ale na allegro wyskoczyło mi 25zł za 4 saszetki. Normalnie pewnie bym tej myjki nie kupiła ale trafiłam na prezentację produktu w sklepie (i na ładną promocję ) i jak umyłam nią okno na wystawce to od razu brałam. Właśnie sprawdzam ceny na allegro .... chyba się skusze dzięki za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 26.03.2015 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 To zdecydowanie moje klimaty Bonsay na czym u was stanęło... kanapa będzie stała tyłem do stołu jadalnego ? brydzia, na chwilę obecną mamy w wizualizacji tyłem - podoba mi się to, że goście siedząc będą mieli widok na taras, a nie kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 26.03.2015 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Właśnie sprawdzam ceny na allegro .... chyba się skusze dzięki za informację brydzia, nie sprawdzałam na Allegro, ale w OBI jest teraz na nie promocja - 199 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 26.03.2015 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Ja mam i polecam Myję tym nawet drzwi od prysznica, lustra i szklany blat ławy AnneBelle - dzięki za potwierdzenie, też się nad nią zastanawiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 27.03.2015 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Hej u mnie dziś koniec tynków :) W poniedziałek przychodzi ekipa od wylewek - ma posprawdzać wymiary, pomierzyć, ewentualnie skorygować i ruszamy z podłogówką Tynki ładnie schną - od środy-czwartku - wylewki zaczynamy Przed świętami będziemy już mieli podłogę i ładne ściany SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 27.03.2015 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Aneta i Darek co u Was?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 27.03.2015 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Widziałam też w sklepie na żywo naszego Big Bena do łazienki Bardzo fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 27.03.2015 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Hej u mnie dziś koniec tynków :) W poniedziałek przychodzi ekipa od wylewek - ma posprawdzać wymiary, pomierzyć, ewentualnie skorygować i ruszamy z podłogówką Tynki ładnie schną - od środy-czwartku - wylewki zaczynamy Przed świętami będziemy już mieli podłogę i ładne ściany SUPER No no idziecie jak burza:) gratuluję u mnie kończą elektryke bonsay ile dni trwały u was tynki? bo mi goście coś wspomnieli o miesiącu więc nie wiem czy się nie przesłyszałam bo to strasznie długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek2K 27.03.2015 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Nie wiem ile u was metrów do tynkowania ale u mnie domek parter 150m z garazem. Tynkowane ok 650m2 scian. Zeszło się ok 2 tygodnie, może bez jednego dnia. Zapłaciłem 8500zł za robocizne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 27.03.2015 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 No no idziecie jak burza:) gratuluję u mnie kończą elektryke bonsay ile dni trwały u was tynki? bo mi goście coś wspomnieli o miesiącu więc nie wiem czy się nie przesłyszałam bo to strasznie długo brydzia - u nas zajęło 2 tygodnie - tylko że u nas nie tynkowali praktycznie sufitów, bo mam wszędzie podwieszane - tylko w jednej sypialni kawałek potynkowali, bo tam będzie tylko część podwieszana. Pracowało 2 tymkarzy - ładnie i sprawnie im to poszło Nie wiem, może z sufitami to dużo dłużej by poszło?? Nie wiem.. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baha130 27.03.2015 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 (edytowane) brydzia - u nas zajęło 2 tygodnie - tylko że u nas nie tynkowali praktycznie sufitów, bo mam wszędzie podwieszane - tylko w jednej sypialni kawałek potynkowali, bo tam będzie tylko część podwieszana. Pracowało 2 tymkarzy - ładnie i sprawnie im to poszło Nie wiem, może z sufitami to dużo dłużej by poszło?? Nie wiem.. :/ u nas było ich 4 czy 5 robili od soboty do czwartku, z tym że większość to gipsowe w garażu i kotłowni mamy cemenoto-wapienne i dłużej im to zajęło wyszło 640 m. Wylewki 1,5 dnia 172m Edytowane 27 Marca 2015 przez baha130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 27.03.2015 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 U mnie też będzie dwóch tynkarzy rozmawiałam właśnie z jednym i w zaparte twierdzi że zejdzie do 4 tyg chyba że się tak asekuruja żeby potem nie było że się nie wyrabiają .... no nie wiem zobaczymy Dzięki wszystkim za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 27.03.2015 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 U mnie też będzie dwóch tynkarzy rozmawiałam właśnie z jednym i w zaparte twierdzi że zejdzie do 4 tyg chyba że się tak asekuruja żeby potem nie było że się nie wyrabiają .... no nie wiem zobaczymy Dzięki wszystkim za informacje brydzia - mój mąż mnie poprawił - tynkowanie zajęło 1.5 tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 27.03.2015 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 brydzia - mój mąż mnie poprawił - tynkowanie zajęło 1.5 tygodnia u nas tynki tradycyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baha130 27.03.2015 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 U mnie też będzie dwóch tynkarzy rozmawiałam właśnie z jednym i w zaparte twierdzi że zejdzie do 4 tyg chyba że się tak asekuruja żeby potem nie było że się nie wyrabiają .... no nie wiem zobaczymy Dzięki wszystkim za informacje a robicie gipsowe czy cementowo-wapienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts