brydzia11 03.04.2015 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) baha, mój mąż jest po rozmowie telefonicznej z kierownikiem - dziś nie może przyjechać, zjawi się z ekipą od razu po świętach. Pan powiedział żeby się nie martwić, że oni mają takie specjalne środki do usuwania betonu z różnych, nawet delikatnych powierzchni i tak to zrobią, żeby było dobrze.. Nie zmienia to faktu, że jedna rama okienna jest do wymiany.. Pan od okiem przyjedzie na "inspekcje" - mówi, że najwazniejsze jest, aby nie "zdarli" takiej specjalnej powłoki, którą pokryta jest szyna... :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: Ja bym gości powiesiła za coś takiego, uważam że jak przyjadą to czyścić to powinniscie w tym czasie mieć na budowie przedstawiciela z oknoplastu żeby widział co ci pseudofachowcy wyrabiają z waszymi oknami, żeby potem nie było problemów z gwarancją itp Wespółczuje Wam i mam nadzieje że nie będzie tak źle Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez brydzia11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 03.04.2015 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 U mnie tynki w trakcie i pojawiły się rolety zewnętrzne Mam już meble w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baha130 04.04.2015 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Staropolskim obyczajemdużo szynki życzę z jajem.Niech zające i barany pospełniają wasze plany,niech to będzie czas uroczy życzę miłej Wielkanocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 04.04.2015 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Ja również życzę wszystkim forumowiczom Wesołych Świąt i lanego Dyngusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrry1 04.04.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 I ode mnie Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 07.04.2015 05:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 U mnie tynki w trakcie i pojawiły się rolety zewnętrzne [ATTACH=CONFIG]311427[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]311428[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]311429[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]311430[/ATTACH] Mam już meble w salonie [ATTACH=CONFIG]311431[/ATTACH] brydzia, jakie rolety robiliście? Naokienne? Patrzę salon będzie utrzymany w brązach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 07.04.2015 05:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Kochani, mam nadzieje, że wszystkim święta upłynęły w przyjemnej, rodzinnej atmosferze Koniec leniuchowania i obżarstwa, pora brać się do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 07.04.2015 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 brydzia, jakie rolety robiliście? Naokienne? Patrzę salon będzie utrzymany w brązach? To są rolety do zabudowy ze sterowaniem elektrycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 07.04.2015 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 To są rolety do zabudowy ze sterowaniem elektrycznym ale powiększaliście otwór okienny w celu "włożenia" nad oknem rolety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 07.04.2015 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 ale powiększaliście otwór okienny w celu "włożenia" nad oknem rolety? Zostawilismy wnęki nad oknami żeby schować kasety rolety, po zrobieniu elewacji nie będzie ich widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 08.04.2015 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Zostawilismy wnęki nad oknami żeby schować kasety rolety, po zrobieniu elewacji nie będzie ich widać Super. My tak rozmyślaliśmy nad tymi roletami, nie mogliśmy się zdecydować.. aż było za późno na takie rozwiązanie.. nie wiem, czy będziemy te rolety wstawiać.. jest jeszcze opcja rolet natynkowych.. zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 08.04.2015 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Kochani, dziś przyjeżdża do nas ekipa od wylewek - do czyszczenia okien. Najgorsze jest to, że męża nie ma dziś na miejscu, więc nie może im patrzeć na ręce - zobaczy końcowy efekt. Mam nadzieje. że będzie wszystko ok. Pan od okien - z Oknoplastu - przyjedzie na "inspekcje", żeby sprawdzić stan okien i szyny w oknie tarasowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 08.04.2015 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Kochani, dziś przyjeżdża do nas ekipa od wylewek - do czyszczenia okien. Najgorsze jest to, że męża nie ma dziś na miejscu, więc nie może im patrzeć na ręce - zobaczy końcowy efekt. Mam nadzieje. że będzie wszystko ok. Pan od okien - z Oknoplastu - przyjedzie na "inspekcje", żeby sprawdzić stan okien i szyny w oknie tarasowym. I jak po wizycie ekipy? Wszystko OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrry1 09.04.2015 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Przedstawiam ostateczną wersję mojego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 09.04.2015 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Przedstawiam ostateczną wersję mojego projektu [ATTACH=CONFIG]312201[/ATTACH] Nooo i elegancko to wygląda jakoś się udało zamienić kuchnie z salonem i zachować spiżarke, ile m2 będzie miała kuchnia? Widzę że pralnia też się zmieściła.... czyli żona zadowolona pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrry1 09.04.2015 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Kuchnia ma w okolicach 12-13m2. - w końcu projektant wziął sie za robotę i cos zaproponował sensownego Pralnia jest kosztem 60 cm. garażu no ale na szczęście wcześniej do wydłużyłem o 1 m W przyszłym tygodniu składamy dokumenty na PNB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gora80 11.04.2015 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Witam was wszytkich.Czy ktos z was robi rekuperacje w domu.My jestesmy na etapie kanalizacji( skonczona) w przyszłym tygodniu zalewamy chudziaka i zaczynamy murowac.Na tytm etapie juz podjelismy decyzje ze wszedzie ogrzewanie podłogowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 11.04.2015 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 U mnie kolejny etap zaliczony.... pojawiła się brama garażowa No i cały czas tynkujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian 03 12.04.2015 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Witam. Oto zdjęcia mojego dachu robione dziś rano. Szkoda tylko,że nie w pełnym słońcu, bo wygląda wtedy o wiele lepiej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian 03 12.04.2015 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 cd.[ATTACH=CONFIG]312716[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]312717[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]312718[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]312719[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]312720[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts