Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom E 115 pracowni edomy.pl

Recommended Posts

baha, mój mąż jest po rozmowie telefonicznej z kierownikiem - dziś nie może przyjechać, zjawi się z ekipą od razu po świętach.

Pan powiedział żeby się nie martwić, że oni mają takie specjalne środki do usuwania betonu z różnych, nawet delikatnych powierzchni i tak to zrobią, żeby było dobrze.. Nie zmienia to faktu, że jedna rama okienna jest do wymiany..

Pan od okiem przyjedzie na "inspekcje" - mówi, że najwazniejsze jest, aby nie "zdarli" takiej specjalnej powłoki, którą pokryta jest szyna...

:bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

Ja bym gości powiesiła :mad: za coś takiego, uważam że jak przyjadą to czyścić to powinniscie w tym czasie mieć na budowie przedstawiciela z oknoplastu żeby widział co ci pseudofachowcy wyrabiają z waszymi oknami, żeby potem nie było problemów z gwarancją itp

Wespółczuje Wam i mam nadzieje że nie będzie tak źle :(

Edytowane przez brydzia11

• Odpowiedzi 996
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U mnie tynki w trakcie i pojawiły się rolety zewnętrzne

[ATTACH=CONFIG]311427[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]311428[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]311429[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]311430[/ATTACH]

Mam już meble w salonie ;) [ATTACH=CONFIG]311431[/ATTACH]

brydzia, jakie rolety robiliście? Naokienne?

Patrzę salon będzie utrzymany w brązach? :)

Zostawilismy wnęki nad oknami żeby schować kasety rolety, po zrobieniu elewacji nie będzie ich widać

Super. My tak rozmyślaliśmy nad tymi roletami, nie mogliśmy się zdecydować.. aż było za późno na takie rozwiązanie.. nie wiem, czy będziemy te rolety wstawiać.. jest jeszcze opcja rolet natynkowych.. zobaczymy

Kochani, dziś przyjeżdża do nas ekipa od wylewek - do czyszczenia okien. Najgorsze jest to, że męża nie ma dziś na miejscu, więc nie może im patrzeć na ręce - zobaczy końcowy efekt. Mam nadzieje. że będzie wszystko ok. Pan od okien - z Oknoplastu - przyjedzie na "inspekcje", żeby sprawdzić stan okien i szyny w oknie tarasowym.

Kochani, dziś przyjeżdża do nas ekipa od wylewek - do czyszczenia okien. Najgorsze jest to, że męża nie ma dziś na miejscu, więc nie może im patrzeć na ręce - zobaczy końcowy efekt. Mam nadzieje. że będzie wszystko ok. Pan od okien - z Oknoplastu - przyjedzie na "inspekcje", żeby sprawdzić stan okien i szyny w oknie tarasowym.

I jak po wizycie ekipy? Wszystko OK?