damian 03 12.04.2015 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 cd.[ATTACH=CONFIG]312721[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]312722[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]312723[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]312724[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]312725[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilo1111 12.04.2015 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Witam, kto z Państwa obniżał wysokość o jedną cegłę , jaka jest wysokość po tynkowaniu i zalaniu wylewki na podłodze, i jak jest standartowa wysokość bramy garażowej, dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrry1 12.04.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Witam was wszytkich.Czy ktos z was robi rekuperacje w domu. My jestesmy na etapie kanalizacji( skonczona) w przyszłym tygodniu zalewamy chudziaka i zaczynamy murowac. Na tytm etapie juz podjelismy decyzje ze wszedzie ogrzewanie podłogowe. Ja będę robić WM z rekuperatorem, ale narazie jestem na etapie załatwiania PNB lilo1111 standardowa wysokość bramy to 2,25m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 13.04.2015 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Witam. Oto zdjęcia mojego dachu robione dziś rano. Szkoda tylko,że nie w pełnym słońcu, bo wygląda wtedy o wiele lepiej. Pozdrawiam. [ATTACH=CONFIG]312711[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]312712[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]312713[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]312714[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]312715[/ATTACH] Utwierdzam się w przekonaniu że ciemne dachy są najładniejsze Jakie zamierzasz mieć okna, drzwi i bramę chodzi o kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 13.04.2015 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Witam, kto z Państwa obniżał wysokość o jedną cegłę , jaka jest wysokość po tynkowaniu i zalaniu wylewki na podłodze, i jak jest standartowa wysokość bramy garażowej, dziękuję za odpowiedzi . Ja nie obniżyłam bo już było za późno, trochę żałowałam ale już mi przeszło:yes: są opinie że takie wyższe przestrzenie wyglądają lepiej szczególnie w dużych pomieszczeniach typu salon i można poszaleć w kwestii podwieszanych sufitów. Decyzja należy do Ciebie. Co do garażu to obniżaj do 2,25 bo inaczej sporo dopłacisz do bramy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian 03 13.04.2015 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Okna i brama garażowa będą w kolorze antracyt lub odcień szarości , a co do drzwi wejściowych podobnie tylko ,że być może z dodatkami w innym kolorze- kiedyś widziałem szare drzwi z detalami w czerwieni -super efekt. Mam czas żeby przemyśleć sprawę, bo okna ,tynki i elektryka u mnie w następnym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 13.04.2015 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Okna i brama garażowa będą w kolorze antracyt lub odcień szarości , a co do drzwi wejściowych podobnie tylko ,że być może z dodatkami w innym kolorze- kiedyś widziałem szare drzwi z detalami w czerwieni -super efekt. Mam czas żeby przemyśleć sprawę, bo okna ,tynki i elektryka u mnie w następnym roku To może te Ci się spodobają Myślę że połączenie antracytu z czerwienią może być SUPER:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilo1111 13.04.2015 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 witam znalazłem coś takiego http://http://www.wisniowski.pl/produkty/bramy-garazowe/bramy-segmentowe/brama-segmentowa-prime/w standardzie chyb są też wyższe niż 2250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 14.04.2015 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 witam znalazłem coś takiego http://http://www.wisniowski.pl/produkty/bramy-garazowe/bramy-segmentowe/brama-segmentowa-prime/ w standardzie chyb są też wyższe niż 2250 Ja mam bramę Wiśniowski i powiedzieli mi że powyżej standardowej wysokości mogą zrobić ale za dodatkową opłatą, jeśli dobrze pamiętam to jakieś 700zł drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 14.04.2015 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Hej, hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 14.04.2015 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Co do reklamacji na wylewki - wygląda na to, że wszystko będzie OK - kierownik ekipy uznał reklamacje na uszkodzoną ramę okna oraz szynę w oknie tarasowym. Jest już w kontakcie z przedstawicielem OKNOPALST'u - wymiana ramy okiennej zostanie zafakturowana na firmę od wylewek. Co do szyby od przesówki - pan z OKNOLAST'u był na oględzinach, widział szynę - wyczyszczona super, sam był zdziwiony. Jedyny problem jest taki, że majstrzy nie dali rady dokładnie wyczyścić miejsc pod szczelinami - konieczne będzie wyjęcie okna i dokładne oczyszczenie - wykona to serwis OKNOPLAST'u - i to też na koszt wykonawcy wylewek. Więc chyba będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 14.04.2015 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Co się zmieniło, to kanapa w salonie Poprzednio była ta New Look Exit Widzieliśmy ją na żywo w salonie - i niestety nie jest tak wygodna, na jaką wygląda - jest strasznie niska. Za to, znaleźliśmy nasz ideał New Look Elements Nigdy nie siedziałam na tak wygodnej kanapie po prostu nie chce się z niej schodzić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 14.04.2015 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Pogoda była piękna - tynki i wylewki pięknie poschły Od jutra startuje ekipa od wykonczeniówki - na razie z sufitami obniżanymi i poddaszem zaczyna się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 14.04.2015 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Napiszcie mi proszę, jakie drzwi wejściowe zamawiacie??? U nas powoli ostatni dzwonek na decyzje.. Myślimy nad CAL'em. Ktoś, coś słyszał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doktorant 14.04.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Witam,Czy ktoś buduje domek w okolicy Warszawy, a mianowicie Piaseczni, Nadarzyn etc.Początkowo chcieliśmy kupić projekt Liv 3 G2, jednak ten jest zgrabniejszy i ładniej będzie wyglądać na działce 900m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 15.04.2015 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Napiszcie mi proszę, jakie drzwi wejściowe zamawiacie??? U nas powoli ostatni dzwonek na decyzje.. Myślimy nad CAL'em. Ktoś, coś słyszał??? Też się bije z myślami:confused: nie wiem czy drewniane czy może stalowe, na weekendzie są targi budowlane to może tam coś zobacze i zadecyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 15.04.2015 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Też się bije z myślami:confused: nie wiem czy drewniane czy może stalowe, na weekendzie są targi budowlane to może tam coś zobacze i zadecyduje brydzia, niby drewniane lepsze, bo cieplejsze.. my tez bijemy się z myślami, czytamy, szukamy.. nie wiem czy jest sens czytać na forach, bo którąkolwiek firmę wyszukujemy to tyle samo pozytywnych jak i negatywnych opinii... Zgłupieć można.. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilo1111 16.04.2015 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Czy Państwo też zmieniali otwór drzwi wejściowych , bo u mnie w projekcje są 90 i dostawka 80 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 16.04.2015 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Czy Państwo też zmieniali otwór drzwi wejściowych , bo u mnie w projekcje są 90 i dostawka 80 . Ja nie zmieniałam, zostało 2,20x1,80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 20.04.2015 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Czy Państwo też zmieniali otwór drzwi wejściowych , bo u mnie w projekcje są 90 i dostawka 80 . Hej, my zmieniliśmy - zostały drzwi 100 cm plus naświetle 40 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts