Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom E 115 pracowni edomy.pl

Recommended Posts

• Odpowiedzi 996
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Do tych co juz postawili dom mam pytanie. Nie wydaje wam się salon z kuchnią troche przy małe, jak na taki dom?

Mieści się wam jadalnia i salon?

doktorant to wszystko zależy, jak dużo przestrzeni potrzebujesz. Dla nas wystarczająco miejsca - spokojnie wszystko wejdzie. Jest opcja powiększenia salonu przez "wtopienie" części tarasu do środka. Wtedy musisz tylko przesunąć okno tarasowe w pokoju przy tarasie i wysunąć dalej taras. My się nie zdecydowaliśmy - dość tych m2 do sprzątania :) Ale wszystko jest kwestią gustu i potrzeb.

Dzięki brydzia11

Czy planujecie w tym roku wprowadzić się bo prace wykończeniowe idą pełną parą.

Jest takie prawdopodobieństwo ale zobaczymy jak będzie wyglądała sytuacja z drewnianymi podłogami, gość nam powiedział że trzeba czekać pół roku od zrobienia wylewek:confused::confused: a i tak musimy czekać na przyłącz gazu ok. października. Jak coś to wiosną 2016

witam u mnie szalują ostro , zdecydowałem się na strop monolityczny, [ATTACH=CONFIG]323252[/ATTACH]

czy ktoś z Państw posiada zdjęcia zbrojenia stopu monolitycznego przed zalaniem betonu ?

Będę bardzo wdzięczny

A czy cenowo orientowałeś się co do rożnicy pomiędzy terrivą, a monolitem? Zastanawiam się z czego wykonać strop.