bonsay 29.06.2015 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Mamy też już zamontowaną sztukaterię gipsową Wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 29.06.2015 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrry1 29.06.2015 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Moje drzwi zewnętrzne Hormann Thermo Pro Plus [ATTACH=CONFIG]322557[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]322558[/ATTACH] Bardzo ładne drzwi - podobają mi się. Widzę że prace trwają - ehh zazdroszczę postępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 29.06.2015 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Bardzo ładne drzwi - podobają mi się. Widzę że prace trwają - ehh zazdroszczę postępów działają chłopcy, działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrry1 29.06.2015 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Super, u mnie dziś hydraulicy rozprowadzają rury pod przyszłą płytę fundamentową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 30.06.2015 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Bonsay Widzę że się dzieje u Ciebie, aż miło popatrzeć Dzwi super u mnie będą bardzo podobne no i mozaika też mega fajowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doktorant 03.07.2015 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Do tych co juz postawili dom mam pytanie. Nie wydaje wam się salon z kuchnią troche przy małe, jak na taki dom? Mieści się wam jadalnia i salon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 03.07.2015 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Do tych co juz postawili dom mam pytanie. Nie wydaje wam się salon z kuchnią troche przy małe, jak na taki dom? Mieści się wam jadalnia i salon? doktorant to wszystko zależy, jak dużo przestrzeni potrzebujesz. Dla nas wystarczająco miejsca - spokojnie wszystko wejdzie. Jest opcja powiększenia salonu przez "wtopienie" części tarasu do środka. Wtedy musisz tylko przesunąć okno tarasowe w pokoju przy tarasie i wysunąć dalej taras. My się nie zdecydowaliśmy - dość tych m2 do sprzątania Ale wszystko jest kwestią gustu i potrzeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 03.07.2015 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 brydzia - w piątek montaż sufitów napinanych :) wstawię fotki Majster od wczoraj kładzie płytki i panele podłogowe w salonie. Inny fuguje łazienki. Armatura czeka na montaż. Powoli zjeżdżają już lampy We wtorek montaż drzwi wewnętrznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 04.07.2015 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Do tych co juz postawili dom mam pytanie. Nie wydaje wam się salon z kuchnią troche przy małe, jak na taki dom? Mieści się wam jadalnia i salon? Uważam że jest wystarczająco, zmieści się spory narożnik i duży stół proponuje sprawdzić to na żywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doktorant 04.07.2015 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Mamy już zalane fundamenty i bloczki postawione, a w poniedziałek chudziak, więc po ptakach. Tak się pytam, bo z obrysu jakiś taki średni mi wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilo1111 05.07.2015 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 witam u mnie szalują ostro , zdecydowałem się na strop monolityczny, czy ktoś z Państw posiada zdjęcia zbrojenia stopu monolitycznego przed zalaniem betonu ? Będę bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrry1 06.07.2015 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Płyta powoli powstaje Teraz czekamy aż ustąpią upały i zbroimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 06.07.2015 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Płyta powoli powstaje [ATTACH=CONFIG]323304[/ATTACH] Teraz czekamy aż ustąpią upały i zbroimy Widzę że robota idzie pamiętam jak byłam na tym etapie i nie mogłam się doczekać ścian, potem stropu i dachu:D i tak cały czas każdy kolejny etap cieszy Pozdrawiam i trzymaj kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrry1 06.07.2015 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Dzięki brydzia11Czy planujecie w tym roku wprowadzić się bo prace wykończeniowe idą pełną parą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 06.07.2015 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Dzięki brydzia11 Czy planujecie w tym roku wprowadzić się bo prace wykończeniowe idą pełną parą. Jest takie prawdopodobieństwo ale zobaczymy jak będzie wyglądała sytuacja z drewnianymi podłogami, gość nam powiedział że trzeba czekać pół roku od zrobienia wylewek:confused: a i tak musimy czekać na przyłącz gazu ok. października. Jak coś to wiosną 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doktorant 08.07.2015 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 witam u mnie szalują ostro , zdecydowałem się na strop monolityczny, [ATTACH=CONFIG]323252[/ATTACH] czy ktoś z Państw posiada zdjęcia zbrojenia stopu monolitycznego przed zalaniem betonu ? Będę bardzo wdzięczny A czy cenowo orientowałeś się co do rożnicy pomiędzy terrivą, a monolitem? Zastanawiam się z czego wykonać strop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 09.07.2015 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 09.07.2015 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 U nas zamontowali drzwi wewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 09.07.2015 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Powoli kończą kłaść też panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts