Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom E 115 pracowni edomy.pl

Recommended Posts

• Odpowiedzi 996
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U mnie płytki w łazienkach położone ale bez posadzek czekamy na gaz żeby uruchomić podłogówke i wygrzać podłogi tak dla pewności [ATTACH=CONFIG]326537[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326538[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326539[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326540[/ATTACH]

brydzia, podoba mi się połączenie kolorów :D

U mnie strop monolit zalany ponad tydzień temu zdrowo podlewam, poszło kupę drzewa do szalunków , 5 ton stali i 40m3 betonu b25, zrobiłem 30cm murek nad stropem do okoła, bo 20 cm obniżyłem dół i dodałem na górę te 20cm bo 10 cm jest wieniec w projekcie, razem 30 cm, widać na zdjęciach.2015-08-06 09.00.16.jpg2015-08-06 09.03.57.jpg2015-08-06 09.04.05.jpg

U mnie strop monolit zalany ponad tydzień temu zdrowo podlewam, poszło kupę drzewa do szalunków , 5 ton stali i 40m3 betonu b25, zrobiłem 30cm murek nad stropem do okoła, bo 20 cm obniżyłem dół i dodałem na górę te 20cm bo 10 cm jest wieniec w projekcie, razem 30 cm, widać na zdjęciach.[ATTACH=CONFIG]326678[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326679[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326680[/ATTACH]

Ciekawa jestem :)

Czekamy z niecierpliwością na dalszy rozwój prac! Co planujesz na ten rok?

• 2 weeks później...
Witam,w tym roku tylko stan surowy, zabity dechami, bo nie chcę robić tynków na zimę jak nie będzie ogrzewania. Mam prośbę czy robili Państwo ławy kominiarskie i jak rozwiązali Państwo wyłaz na dach dla kominiarza, proszę o szybką odpowiedz bo muszę zamawiać okna dachowe, dziękuję i pozdrawiam2015-08-29 12.35.56.jpg Edytowane przez lilo1111

U mnie

Dachówka płaska Actua 10, grafitowa angoba szlachetna za m2 65zł ale więcej wydam na gąsiory i wentylacje niż na dachówkę , do tego

FOLIA DACHOWA MEMBRANA FAKRO EUROTOP 215 MAX -zamówiłem 5 rolek po 75m2 , za sam dach i okna dachowe wyjdzie sam materiał koło 60tys.

Mam radę do zamawiających drzewo na więźbe kolor zielony nie znaczy że więźba została dobrze zaimpregnowana, to jest tylko barwnik, ważne jest ile nalali impregnatu a on jest bezbarwny, u mnie ten barwnik po deszczu się zmył a impregnat zostaje w drewnie a ile było tego nie wiem.

Edytowane przez lilo1111