bonsay 08.09.2015 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 U mnie dziś murują komin, w tym tygodniu planujemy wylać strop. Od razu zapytam o ile podnosiliście poddasze. Mój KB chce o 2 pustaki, bo jak mówi 20cm od razu pójdzie na ocieplenie i wylewkę ok. 5cm. - czy to nie będzie za dużo te 2 pustaki Załączam foto z postępu prac [ATTACH=CONFIG]329952[/ATTACH] ja podpytam jeszcze męża - ale wydaje mi się, że nie podnosiliśmy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 08.09.2015 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Jerry, co planujesz jeszcze w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrry1 08.09.2015 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Jerry, co planujesz jeszcze w tym roku? Przykryć dachówką a przez zimę zrobić instalację elektyryczną Nie wiem tylko co ze stolarką bo są różne opinie - suszyć bez okien czy nie Czy coś więcej to zobaczymy ale raczej już na przyszły rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 08.09.2015 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Przykryć dachówką a przez zimę zrobić instalację elektyryczną Nie wiem tylko co ze stolarką bo są różne opinie - suszyć bez okien czy nie Czy coś więcej to zobaczymy ale raczej już na przyszły rok. U nas dom przestał zimę z oknami, ale bez bramy garażowej oraz drzwi wejściowych. Po tynkach i posadzkach chodziła non stop podłogówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gora80 08.09.2015 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Ja podniosłem u nas o jeden pustak plus 25 wieńca.Poddasze wyglada na bardzo przestrzenne W tym tygodniu koncza u nas wieżbe i po kilku dniach zaczynaja krycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 08.09.2015 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Witam My podnosilismy o jednego pustaka. U nas wjechał styropian i końcem września wchodzi ekipa od elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrry1 09.09.2015 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Ja podniosłem u nas o jeden pustak plus 25 wieńca.Poddasze wyglada na bardzo przestrzenne W tym tygodniu koncza u nas wieżbe i po kilku dniach zaczynaja krycie gora80 to masz tak samo jak będzie u mnie tylko zamiast wieńca jest pustak Możesz podesłaćjakieś zdjęcia jak to wygląda z zew.? Dom nie wygląda jak "stodoła" U mnie dziś leją strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrry1 09.09.2015 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Witam My podnosilismy o jednego pustaka. U nas wjechał styropian i końcem września wchodzi ekipa od elewacji Brydzia11 na jaki kolor elewacji się zdecydowaliście i ile dajecie styro z zew.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 09.09.2015 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 gora80 to masz tak samo jak będzie u mnie tylko zamiast wieńca jest pustak Możesz podesłaćjakieś zdjęcia jak to wygląda z zew.? Dom nie wygląda jak "stodoła" U mnie dziś leją strop Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 09.09.2015 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 U nas kolejny przeprowadzkowy termin to przełom września i października Mam nadzieję, że tym razem już nic się nie przesunie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrry1 09.09.2015 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 U nas kolejny przeprowadzkowy termin to przełom września i października Mam nadzieję, że tym razem już nic się nie przesunie.. W takim razie trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gora80 09.09.2015 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Jerry pojade pozniej zrobie kilka fotek i wrzuce.Generalnie fajnie wyglada stodoły nie chciałem .Zrobiłem troche dłuzsze wypuszczenia krokwi i optycznie wszytsko wyglada tak jak w oryginale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 09.09.2015 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Brydzia11 na jaki kolor elewacji się zdecydowaliście i ile dajecie styro z zew.? Co do koloru to ma być bardzo jasny Popiel z dodatkami imitującym drewno (w około garażu, na rogach domu i we wnęce tarasowe coś jak na zdjęciach) a co do styropianu to dajemy grubosc 15cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrry1 10.09.2015 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Super to wygląda Czekam na foto już gotowej elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 10.09.2015 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 (edytowane) Super to wygląda Czekam na foto już gotowej elewacji Ok jak będę mieć czym się pochwalić to wrzuce fotke;) Edytowane 11 Września 2015 przez brydzia11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrry1 24.09.2015 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 W oczekiwaniu na dach Stan domu na dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brydzia11 24.09.2015 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 W oczekiwaniu na dach Stan domu na dziś [ATTACH=CONFIG]331699[/ATTACH] No pięknie, ale czas leci dopiero co byłiście na etapie papierologii:yes: Przed zimą przykrywacie, dajecie okna czy dopiero na wiosnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gora80 24.09.2015 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Mam problem z dodaniem zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrry1 24.09.2015 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 No pięknie, ale czas leci dopiero co byłiście na etapie papierologii:yes: Przed zimą przykrywacie, dajecie okna czy dopiero na wiosnę? Dziś przyjechała więźba na dach Teraz czekamy na ekipę od dachu. I tak jak piszesz dach i okna do wiosny muszą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 25.09.2015 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Hej hej U mnie powstaje płot oraz budynek gospodarczy Na działce częściowo ziemia usypana - reszta jak będzie stał płot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts