lilo1111 10.04.2016 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 dzięki, już oglądałem, tylko nie kasuj tego z you tuba bo będę to oglądał na pewno jeszcze parę ładnych razy, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrry1 11.04.2016 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Spoko, mam nadzieje że w czym pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bercik199 29.04.2016 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Zaczynamy po weekendzie majowym! Droga grupo , mam pytanie - ściany z Robena 24cm i pustak 20cm, ktoś mi doradzi jaki współczynnik? 038 wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edzia1992 18.05.2016 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Dzień dobry wszystkim czy ktoś z Was pamięta ile kosztowało rozprowadzenie kanalizacji w fundamentach? (przed chudziakiem). Mam 5 punktów na dole i 3 na górze. Z góry dziękuję za odpowiedzi mnie troche cena powalila, powiedzial ze 3 tysiace z materialem ;o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 18.05.2016 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Dzień dobry wszystkim czy ktoś z Was pamięta ile kosztowało rozprowadzenie kanalizacji w fundamentach? (przed chudziakiem). Mam 5 punktów na dole i 3 na górze. Z góry dziękuję za odpowiedzi mnie troche cena powalila, powiedzial ze 3 tysiace z materialem ;o W moim przypadku robocizna plus materiał - 1150 zł, rury pcv firmy Wavin. Projekt E-143. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edzia1992 19.05.2016 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 W moim przypadku robocizna plus materiał - 1150 zł, rury pcv firmy Wavin. Projekt E-143. Pozdrawiam. No to faktycznie "trochę" przesadził. Rury pcv masz popielate czy te pomarańczowe? Widzę też że u Ciebie 100% ogrzewanie podłogowe. Jesteś zadowolony? Musimy się już powoli nad tym zastanawiać, a krążą różne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 19.05.2016 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 No to faktycznie "trochę" przesadził. Rury pcv masz popielate czy te pomarańczowe? Widzę też że u Ciebie 100% ogrzewanie podłogowe. Jesteś zadowolony? Musimy się już powoli nad tym zastanawiać, a krążą różne opinie. Rury w domu popielate, natomiast wyjściowa kanalizacyjna fi 160 pomarańczowa. Co do podłogówki to jak odpalę mogę dać znać. Byłem w domach ze 100% ogrzewaniem podłogowym i bardzo mi się podobało. Nie robiłem nawet drabinek w łazienkach, gdyż uznałem to za zbędną rzecz. Najważniejszy aspekt przemawiający za podłogówką to dowolność w ustawianiu jakichkolwiek mebli. Brak grzejników = brak problemów. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edzia1992 19.05.2016 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Rury w domu popielate, natomiast wyjściowa kanalizacyjna fi 160 pomarańczowa. Co do podłogówki to jak odpalę mogę dać znać. Byłem w domach ze 100% ogrzewaniem podłogowym i bardzo mi się podobało. Nie robiłem nawet drabinek w łazienkach, gdyż uznałem to za zbędną rzecz. Najważniejszy aspekt przemawiający za podłogówką to dowolność w ustawianiu jakichkolwiek mebli. Brak grzejników = brak problemów. Pozdrawiam. Znaleźliśmy już innego hydraulika, zrobi nam wszystko za połowę ceny, dzięki wielkie za odpowiedź. I za opinię na temat podłogówki również. My też się na to nastawiamy, żeby zrobić całe podłogowe. Jaki koszt Wam wyszedł za stan zero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 19.05.2016 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Znaleźliśmy już innego hydraulika, zrobi nam wszystko za połowę ceny, dzięki wielkie za odpowiedź. I za opinię na temat podłogówki również. My też się na to nastawiamy, żeby zrobić całe podłogowe. Jaki koszt Wam wyszedł za stan zero? Stan zero rozumiem jako surowy otwarty, wyszedł około 130 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrry1 19.05.2016 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 SSO w moim przypadku to 184 tyś.Stan zero to 70 tyś w tym wymiana gruntu (płyta fundamentowa na XPS-e) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edzia1992 19.05.2016 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Bardzo duża różnica, 130 a 180 chcieliśmy zmieścić się w 200 także myśle że to realne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edzia1992 23.05.2016 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 pochwalę się moim wirtualnym domkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimur 02.06.2016 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Witam wszystkich, jestem całkowicie świeżym w temacie budowy domu dlatego wybaczcie podstawowe pytanie jakie obecnie mnie nurtuje. Mówiąc wprost zastanawiają mnie koszty budowy domu zgodnie z projektem E115. Koszty które będę musiał ponieść aby się do niego wprowadzić Obecnie podejmuję decyzję czy kupić mieszkanie w bloku czy rozpocząć budowę domu i właśnie kwestie finansowe są tu decydujące. Będę zobowiązany za podanie kwoty dla SSO oraz ostatecznej lub informacje czy kosztorys przedstawiony na stronie e-domy nie rozjeżdża się zbytnio z rzeczywistością. Dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edzia1992 03.06.2016 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Witam wszystkich, jestem całkowicie świeżym w temacie budowy domu dlatego wybaczcie podstawowe pytanie jakie obecnie mnie nurtuje. Mówiąc wprost zastanawiają mnie koszty budowy domu zgodnie z projektem E115. Koszty które będę musiał ponieść aby się do niego wprowadzić Obecnie podejmuję decyzję czy kupić mieszkanie w bloku czy rozpocząć budowę domu i właśnie kwestie finansowe są tu decydujące. Będę zobowiązany za podanie kwoty dla SSO oraz ostatecznej lub informacje czy kosztorys przedstawiony na stronie e-domy nie rozjeżdża się zbytnio z rzeczywistością. Dziękuje i pozdrawiam Ja jestem na etapie stanu zerowego. Nie wiem jak będzie w dalszych pracach, ale w tym momencie mogę powiedzieć że kosztorys jest dobrze przygotowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boleslaw79 03.06.2016 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Witam serdecznie .Czy jest ktos z Pomorskiego lub okolic kto buduje dom E 115?razem z zona chcielibysmy obejzec dom na zywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boleslaw79 04.06.2016 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2016 Kiedy mogło by to być ? No i elegancko, teren chyba całkiem suchy, na górce i podłoże piaskowe ? Co to za czerwona cegłą w kotłowni/łazience ? Kanalizacje chłopaki kładą przed zasypaniem czy po ? - z tego co pamiętam to żałowaliśmy że kładliśmy ją po bo w najgłębszych miejscach gdzie wykop był na ~1,6m to zrobił się lej po bombie przez ciągłe osypywanie, nie było łatwo. Witam.Gdzie panstwo buduja domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boleslaw79 04.06.2016 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2016 Witam.Czy jest mozliwosc obejzenia panstwa domku na zywo?moj e mail [email protected] .Prosze o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edzia1992 09.06.2016 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 jakie macie okna dachowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 13.06.2016 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 jakie macie okna dachowe? My mamy Fakro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 13.06.2016 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Witam.Gdzie panstwo buduja domek? Aneta i Darek już od dawna nie zaglądają na nasze forum, niestety.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts