mendi 12.07.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Witam. Cz macie jakieś sposoby na usunięcie komarów z oczyszczalni biologiczenej. Ostatnio zaglądam do środka a tam pełno owadów(młodych). czy istnieje jakis sposób typu preparaty,oprysk? nie chciałbym oprózniać zbiornika i zaszczepiać go raz jeszcze bakteriami.Dzięki za info..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niedowiarek 12.07.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Witam. Cz macie jakieś sposoby na usunięcie komarów z oczyszczalni biologiczenej. Ostatnio zaglądam do środka a tam pełno owadów(młodych). czy istnieje jakis sposób typu preparaty,oprysk? nie chciałbym oprózniać zbiornika i zaszczepiać go raz jeszcze bakteriami.Dzięki za info..... Miałem podobnie. Kupiłem oprysk, bo nakociło mi się komarów w całym ogrodzie. Przy okazji potraktowałem wnętrze studni chłonnej oddalonej ok. 2 m od wylotu z oczyszczalni. W efekcie pływało zdechłych komarów po powierzchni, aż grubo. Pomogło nawet w oczyszczalni (pewnikiem trujące opary przelazły), ale nie odważyłem się na oprysk w samej oczyszczalni. A tak nawiasem inną upierdliwością w oczyszczalni są muchy psychoda. Tyle, że przynajmniej nie kąsają jak komarzyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts