TadeuszPan 12.07.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Szukam Mieszkania we Wrocławiu,Możecie polecić jakieś ciekawe inwestycje, blisko centrum?Może jest jakaś lokalna strona www. z inwestycjami? Tadeusz, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zimaa 13.07.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Cześć Tomasz, Na Kościuszki buduje "ATC Developmen" Przesyłam ci wirtualny spacer po inwestycji: http://rynekpierwotny.com/mieszkania/dolnoslaskie/wroclaw/krzyki/atc-development-sp-z-oo,srodmiescie-odnowa/wirtualny-spacer/ Pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
5parkiet 26.10.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Tadeusz jak nie jesteś z Wrocławia, to powinieneś wiedzieć moim zdaniem że z Kościuszki jest bliżej niż z Partynic do centrum. Natomiast Kościuszki to bardzo "niespokojna" lokalizacja, Partynice są dalej ale za to spokojniej. Tyle mogę Ci podpowiedzieć odnosząc się do tych propozycji, jako człowiek człowiekowi. Dokładniejsze informacje jak będziesz potrzebował to na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczekpau 05.02.2016 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Ponawiam pytanie. Szukam właśnie mieszkania . W sumie podobnie jak wyżej szukam w takiej lokalizacji abym mogła szybko się dostać do centrum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kdrozd 05.02.2016 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 To może faktycznie okolice Partynice, Ołtaszyn. Tam teraz sporo inwestycji jest prowadzonych wiem na pewno o dwóch nenckiego i Active Agrestowa. Dobre połączenie komunikacji miejskiej – do centrum, a samochodem też ujdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewe ręce 19.03.2016 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Znalazłem dobrą wyszukiwarkę mieszkań, obejmującą także wrocławskich deweloperów Nazywa się to Mapa Nieruchomości i to już w zasadzie mówi wszystko. Dużo szczegółów o poszczególnych inwestycjach, wiele ofert - bardzo fajna rzecz przy poszukiwaniu mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 26.06.2017 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 A to moim zdaniem o wiele lepiej wyglądają mieszkania Wrocław od sprawdzonego dewelopera PCG, który realizuje teraz trzy inwestycje: osiedle Nova Sołtysowicka, Primera i Ritmo Park. A każdy z projektów wygląda naprawdę nowocześnie i funkcjonalnie. Przy czym osiedla te są również zlokalizowane w bardzo ładnych i spokojnych dzielnicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goska923 04.09.2017 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Mój Dom, mamy od nich mieszkanie, wszystko ok ale i tak trzeba uważać i sprawdzać, koleżanka mówiła, że z mężem po 2 latach musieli remontować NOWE! mieszkanie, bo wszystko zaczynało się sypać... Niestety, nie wspomniała nazwy dewelopera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts