morawcik 13.07.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Witam. Mam mieszkanie w starej kamienicy (84 m2) i szukam jakiegoś sposobu ogrzewania. Najlepiej byłoby, gdyby wykorzystywało węgiel (mam do dyspozycji kilka ton rocznie). W kamienicy nie ma gazu ani ciepłej wody, więc możliwość podłączenia wody pod to ogrzewanie była by mile widziana. Samo mieszkanie składa się z 3 pokoi, kuchni łazienki i korytarza. W kuchni i jednym pokoju są zainstalowane piece węglowe (takie zwykłe ) ale do dyspozycji mam (aż) 3 kominy. Co moglibyście mi poradzić / polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakubdab 15.07.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 piec keller dual na ekogroszek plus grzejniki płytowe ze stali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts