alexanderw 03.05.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2004 Witam czy ktoś buduje/budował albo się zastanawia nad Brzozą>??http://www.domnahoryzoncie.pl/3/projekty.php?page=projekty&id_projektu=8&id_autora=3&spacer=2&proj=BRZOZABardzo mi się spodobał ten domek i czekam na opinie Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 03.05.2004 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2004 A coż to Ci się tak w nim spodobało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 03.05.2004 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2004 No chyba to, że salon bedzie przedłużeniem korytarza, mam na myśli oczywiście te schody na górę. Wspaniały widok w salonie !!!Chyba chory był ten architekt. A tak na poważnie, to warto byłoby poszukać innego projektu około 120 m2 (myślę, że chodzi Ci o mały metraż), gdzie wejście na górę byłoby z korytarza, wtedy w salonie można spokojnie wypoczywać nie słysząc i nie widząc wchodzących i schodzących z góry. Jest sporo fajnych projektów małych domów w starych rocznikach "Twoich Domów" 1999-2001. Niedrogie w budowie, funkcjonalne i proste. Dachy mają nieskomplikowane, a to obniża koszty. Ale nie w każdym mieście są oddziały "Twoich Domów". W Rzeszowie i Krakowie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 03.05.2004 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2004 Nie podoba mi sie dach. Ale to Twoj wybor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexanderw 04.05.2004 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 no macie rację te schody w salonie są strasznie nieciekawym pomysłem. Wcześniej nie zwrócilem na to uwagi dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexanderw 04.05.2004 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Renia a masz jakiś namiar na "Twoje domy"? szukałem troche ale bez wiekszych efektów nie znam takiej gazety.Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexanderw 04.05.2004 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Renia a masz jakiś namiar na "Twoje domy"? szukałem troche ale bez wiekszych efektów nie znam takiej gazety.Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczorek. 04.05.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 sory ciebie ale schody w salonie ktory ma 25 m2 to ... "bałagan" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 05.05.2004 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Aleksanderwpodaję Ci numer tel. do Rzeszowa, zapytaj o nr tel. bliżej Twojego miejsca zamieszkania 017 8581126Można dzwonić wieczorem, bo przedstawicielka "Twoich Domów" w Rzeszowie ma biuro w domu, myślę, że poda Ci jakieś namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexanderw 09.05.2004 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 Renia dzięki bardzo!! Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts