janusz666 13.07.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Witam,czy ktoś ma ten elastyczny brodzik Elax? : www.fiora.pl Mam nietypowe miejsce na prysznic i tylko jego można dostosować do łuku.Proszę o opinie jak się sprawuje (czy nie traci koloru) i czy montaż bezproblemowy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz666 15.07.2013 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Chodzi mi o ten brodzik, który można dostosować w każdym kształcie jak ten na zdjęciu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz666 09.08.2013 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Gazeta Cztery Kąty je opisuje: http://czterykaty.pl/czterykaty/1,107675,14322897.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz666 19.09.2013 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Po rozmowie z agentem zaryzykowałem i zamówiłem ten brodzik przez sklep homelux.pl , wykonawca podchodził do niego jak do jeża, ale montuje się go jak każdy inny brodzik. Po remoncie można tylko podsumować, że brodzik rewelacja, polecam w nietypowe miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz666 27.09.2013 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 W aktualnym, październikowym Muratorze na str.12 jest artykuł o tych brodzikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobog 30.07.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Witam Jestem przed zamówieniem brodzika Fiora . Przedstawiciel firmy Fiora ze strony "Fiora.pl" kazał zakafelkować wnękę na prysznic do samej podłogi. Czy to nie jest wbrew zasadzie, że podłoga brodzika powinna wchodzić swoimi bocznymi krawędziami pod kafelki aby nie było potem nieszczelnośći.Jak Pan moał zamontowany swój brodzik Fiora ? Czy dochodzi bocznymi krawędziami do ściany z kafelkami, czy wchodzi pod najniższe kafelki proszę o szybką odpowiedź bo remont w toku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts