Jan P. 06.09.2017 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Andrzeju, wetnie się , a co to dla niego . Widziałem takie akcje. Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 06.09.2017 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Skoro cały ma być okuty blachą to nie ma żadnych problemów. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ufbufkruf 06.09.2017 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Panie Andrzeju ale nie ma problemów w tym, że będzie blacha czy w tym że jej nie będzie? Jeśli powinna być to jakiej grubości? Wełna czy może być styropian (mam akurat kilka paczek (4cm, 3cm i kilka tafli 5 cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 06.09.2017 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Skoro cały komin jest obkładany blachą to żądna wcinka nie jest potrzebna i nie ma żadnego problemu z jego uszczelnieniem. Grubość izolacji cieplnej zależna od przekroju łat zastosowanych do obudowy. Dla łat 4x6 i 5x5 grubość izolacji cieplnej 4 lub 5 cm. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ufbufkruf 06.09.2017 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Czy posiada Pan jakiś szkic jak to powinno zostać wykonane? Może chociaż opis słowny? Czy dopuszczalne jest użycie styropianu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 06.09.2017 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Ja uważam, że nie ma żadnych przeciw wskazań do zastosowania styropianu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts