Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Okna jakie wybrać? Brugmann czy Veka?

Recommended Posts

GraMar! no i co my mamy powiedzieć? Przyznasz, ze czasem człowiekowi się juz nie chce. To ja już wolę takich dociekliwych klientow jak Ty:)

Dzięki .. tym i tamtym, że dociekliwy nie jesteś, bo czasem na sępa parkuję na miejscu Twoich klientów, gdy lezę do ZE :oops: :oops:

Edytowane przez GraMar

Dzięki .. tym i tamtym, że dociekliwy nie jesteś, bo czasem na sępa parkuję na miejscu Twoich klientów, gdy lezę do ZE :oops: :oops:

A to ciekawe.. ? Tak czy inaczej wybaczam:D

Mam pytanko zrobiono mi wycenę na profile veka, aluplast 7000 te profile są 6 i na 5 komorowe drutexu ceny są podobne co wybrać. W profilach weka i aluplast ramka jest barwiona w całości chce okna dwukolorowe w drutexie jest folia które okna polecacie

Jeśli pytasz czy profile barwione w masie pod kolorem są lepsze to powiem tak: generalnie całość dużo lepiej wygląda. Ci którzy nie mają w ofercie tego rozwiązania mówią, że profile barwione bardziej się nagrzewają, bo przecież nie mogą się przyznać, że są gorsi.

Profile Weka czy Aluplast - to określenie nic nie mówi o Twoich oknach. Rozszerz ich opis to może uda się coś powiedzieć?

OKNO 2700*2400 2

OKNO 2200*1500 1

OKNO 1200*600 2

OKNO 1600*1500 4

to są moje okna drzwi tarasowe otwierane podzielone na 3 :) Kolor tylko z jednej strony

No całkiem fajne. I oczekujesz że się na ich temat wypowiemy? Sorry, bo ja może czegoś tu nie łapię i zwyczajnie powinienem milczeć..