blueflue 14.07.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 polecacie jakąś bielizne termoaktywną do biegania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monta 15.07.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 ale na jaką porę roku na teraz czy szukasz czegoś na jesień ile kasy chcesz przeznaczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 13.12.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 to indywidualna sprawa dla każdego aktywnie spędzającego czas.... trzeba testować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek2005 17.12.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 jeżeli dopiero zaczynasz to nic nie kupuj jak wytrzymasz z miesiąc albo dwa regularnego biegania dopiero zacznij myśleć o dodatkach ja kupiłem koszulkę termoaktywną po roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bangladeszcz 18.12.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 jak wytrzymasz z miesiąc albo dwa regularnego biegania dopiero zacznij myśleć o dodatkach Święta racja. Pamiętam jak ojciec sobie kupił odzież termoaktywną, "bo jak będzie miał to będzie biegać". Przebiegł się w niej raptem dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.01.2014 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Koszulkę z długim rękawem kupiłam w Decathlonie z myślą o nartach. Kiedy zaczęłam biegać, przydała się i do tego. Majątku nie kosztowała, swoją rolę spełnia i na nartach i przy bieganiu. Drugą kupiłam w Lidlu. Jest inna, cieńsza, więc używam jej w cieplejsze dni. Ważne, że szybko schną po praniu - wystarczy wypłukać po bieganiu, a następnego dnia jest gotowa do użycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenaew 30.01.2014 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 A czy używał ktoś tej z LIDLA ostatnio była na nią promocja. / ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.01.2014 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Tak, używam takiej z Lidla i jestem zadowolona. Mam taką cienką, kupiłam jesienią. Dobrze odprowadza wilgoć od skóry, nie niszczy się w praniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 04.02.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Z lidla mają bardzo dobre 'sportowe' produkty - ja tam zakupiłam kurtkę na rower i świetnie się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieszko87 06.02.2014 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 W Decathlonie jest sporo rzeczy. I są tanie. Kurtkę 4f za niecałą stówkę kupiłem a biegam w niej już drugi rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelinaaa92 14.02.2017 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 (edytowane) Racja w Decathlonie będziesz miał największy wybór, chociaż też możesz spokojnie na allegro czegoś poszukać. Ja zawsze wybieram markowe produkty, jednak jakość jest lepsza. Edytowane 23 Lutego 2017 przez ewelinaaa92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewaboberr 08.06.2017 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Tak mi się przypomniało, że ja komplet bielizny kupiłam taniutko w sklepie-dare2B. Teraz to już się kurzy w szafie, ale w legginsach biegałam całą zimę, bluzkę + dół z tego kompletu nawet na nartach męczyłam i dały radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts