tacim 16.07.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Mieszkam już parę lat i do dnia dzisiejszego nie wymyśliłem co ze schodami zrobić wykonanymi z bloczków betonowych . Kamień drogi jest i tak chodzi mi po głowie kostka czy nie wyrembać w powietrze tego betonu do gołego styro i nie zrobić schodów z oporów i kostki . Jak myślicie , ktoś ma doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 17.07.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Kucie schodów zrobionych z bloczków jest bardzo łatwe. Wiele razy trenowałem:) A nowe wykonanie dla laika chyba najłatwiejsze byłoby z granitu o wymiarach 15x17. Nawet łuki z tego wyciągniesz. Opory są nieco trudniejsze - polecam 10x20x100. Wypełnienie z kostki 4x6. Wizualizacja na mojej www. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaz1719505673 22.07.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Schody z płyt granitowych wcale nie muszą być drogie ile masz metrów kwadratowych tych schodów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts