Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 191
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 1 month później...

Jakie szczęście, że trafiłam do Twojej galerii!!!!! Mało czasu spędzam na forum, dlatego pewnie przegapiłam takie mieszkanie!!!! Szafy są CUDOWNE!!!! Zwłaszcza ta biała zabudowy drzwi- genialna! Mam pytanie o fronty, bo od dłuższego czasu szukam takich we wzory, do których można dać lutro z tyłu... nawet inspiracje mamy podobne ;) Będę wdzięczna na namiary ;) Kuchnia też bardzo mi się podoba, a zwisy są proste i piękne :)

Pozdrawiam,

Iwona

https://forum.murator.pl/topic/181133-w-poszukiwaniu-swojego-miejsca/page/10/#findComment-6774601

• 3 weeks później...

Przyszłam się wytłumaczyć, ale naprawdę nie miałam serca do muratora. W mieszkaniu nic się nie zmieniło, lampy dalej leżą na blacie zamiast wisieć, zalana ściana zaczyna się łuszczyć (przynajmniej mam pewność, że dobrze wyschła ;)), ahhh wiecie co szkoda pisać. Kupiłam nawet aparat, z nadzieją że w końcu będę mogła pokazać coś fajnego i nie ma co. A prosić mi się znudziło, ja pewnych rzeczy nie zrobię.

Mamy kupione lampki nocne, ale co z tego jak nie ma ich na czym postawić, jest kupione lustro do łazienki, ale musi go ktoś powiesić, pociąga to za sobą także przesunięcie kinkietów i tak mogłabym wymieniać ;)

martaMarcia nie pamiętam już co to był za numer, ale jak tylko będę rozmawiała ze stolarzem - zapytam

dardurdka fronty szafy projektowałam sama, były robione przez stolarza, więc nie wiem jak mogłabym jeszcze pomóc

kasiakey dziękuję za miłe słowa, cieszą mnie bardzo

https://forum.murator.pl/topic/181133-w-poszukiwaniu-swojego-miejsca/page/10/#findComment-6796668

• 4 months później...

Witam się jeszcze raz i niestety ostatni :(

Chciałabym oficjalnie zamknąć wątek.

Bardzo dziękuję wszystkim odwiedzającym i doradzającym: martaibartek :*, monzel, Drop_Inn, illusjon, slonko, Venus_m :hug:, Nesska, JBART, **lw** :hug:, Nelli Sza, mugatka, tutli_putli, zeliczka, AnnaMM, batoniks, Aancyk, mi_mała, Doriko, pendrak, jjana, Madzior999, andariel, Aga11, vesila, anitka89, Agulla, Dzustaa, rozaliafashion, martaMarcia, dardurdka, kasiakey

:hug::hug::hug::hug::hug:

Mam nadzieję, żę nikogo nie pominęłam. Bardzo przyjemnie było mi z Wami wymieniać się swoimi doświadczeniami w urządzaniu.

Życzę Wam wszystkim pięknych wnętrz, tworzonych z sercem i miłością.

Do zobaczenia w sieci

:bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye:

https://forum.murator.pl/topic/181133-w-poszukiwaniu-swojego-miejsca/page/10/#findComment-6896253