vesila 12.01.2015 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 No tak, foty na miarę illusjon Dzazgunia, kupuj aparat, ja sie nie znam wiec nie doradzam, ale chętnie bym zobaczyła te zabudowy w lepszej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 13.01.2015 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 No i dziwić się, że nic nie pokazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 16.01.2015 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Witaj Dzazgunia, bardzo mi się podoba u Ciebie, proszę napisz jaki jest kolor RAL szafy w sypialni? Bardzo ładnie wyszło:) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 12.03.2015 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Jakie szczęście, że trafiłam do Twojej galerii!!!!! Mało czasu spędzam na forum, dlatego pewnie przegapiłam takie mieszkanie!!!! Szafy są CUDOWNE!!!! Zwłaszcza ta biała zabudowy drzwi- genialna! Mam pytanie o fronty, bo od dłuższego czasu szukam takich we wzory, do których można dać lutro z tyłu... nawet inspiracje mamy podobne Będę wdzięczna na namiary Kuchnia też bardzo mi się podoba, a zwisy są proste i piękne Pozdrawiam, Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakey 12.03.2015 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Piękne szafy i cudna szafka pod umywalkę w łazience !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 01.04.2015 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Przyszłam się wytłumaczyć, ale naprawdę nie miałam serca do muratora. W mieszkaniu nic się nie zmieniło, lampy dalej leżą na blacie zamiast wisieć, zalana ściana zaczyna się łuszczyć (przynajmniej mam pewność, że dobrze wyschła ), ahhh wiecie co szkoda pisać. Kupiłam nawet aparat, z nadzieją że w końcu będę mogła pokazać coś fajnego i nie ma co. A prosić mi się znudziło, ja pewnych rzeczy nie zrobię. Mamy kupione lampki nocne, ale co z tego jak nie ma ich na czym postawić, jest kupione lustro do łazienki, ale musi go ktoś powiesić, pociąga to za sobą także przesunięcie kinkietów i tak mogłabym wymieniać martaMarcia nie pamiętam już co to był za numer, ale jak tylko będę rozmawiała ze stolarzem - zapytam dardurdka fronty szafy projektowałam sama, były robione przez stolarza, więc nie wiem jak mogłabym jeszcze pomóc kasiakey dziękuję za miłe słowa, cieszą mnie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 23.08.2015 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Witam się jeszcze raz i niestety ostatni Chciałabym oficjalnie zamknąć wątek. Bardzo dziękuję wszystkim odwiedzającym i doradzającym: martaibartek :*, monzel, Drop_Inn, illusjon, slonko, Venus_m , Nesska, JBART, **lw** , Nelli Sza, mugatka, tutli_putli, zeliczka, AnnaMM, batoniks, Aancyk, mi_mała, Doriko, pendrak, jjana, Madzior999, andariel, Aga11, vesila, anitka89, Agulla, Dzustaa, rozaliafashion, martaMarcia, dardurdka, kasiakey :hug::hug: Mam nadzieję, żę nikogo nie pominęłam. Bardzo przyjemnie było mi z Wami wymieniać się swoimi doświadczeniami w urządzaniu. Życzę Wam wszystkim pięknych wnętrz, tworzonych z sercem i miłością. Do zobaczenia w sieci :bye::bye::bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 23.08.2015 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Och, dzazgunia przybiegłam w te pędy, że coś nowego, a tu pożegnanie... Wszystkiego dobrego i wszystkiego pięknego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 23.08.2015 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Też przybiegłam po nowości. Szkoda Cudownego mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 24.08.2015 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Dzazgunia nie zamykaj wątku, niech sobie wisi w powietrzu... nigdy nic nie wiadomo to zbyt drastyczny krok moim zdaniem... Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 24.08.2015 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Wątku nie wkasuje, może kogoś jeszcze zainspiruje. Z chęcią też mogę odpowiedzieć na ewentualne pytania. Dzięki dziewczyny za miłe słowa, ja Was cały czas podglądam i podczytuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 28.08.2015 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Justyna może jednak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts