vesila 18.10.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Jest pięknie....Drzwi wejściowe pomaluj na biało, jeszcze bym jakieś listwy dołożyła do nich, zobacz jak zrobiła to blogerka Ushii KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 19.10.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 (edytowane) Witam serdecznie, taraz ja przyszłam z rewizyta i właśnie zbieram szczękę z podłogi.zabudowy masz niesamowite i sofkę również. czy prześlesz mi na priv wymiary szafy i cene zabudowy w przedpokoju? wogóle śliczne cudne to Twoje mieszkanie Edytowane 19 Października 2014 przez anitka89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 20.10.2014 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Jest pięknie.... Drzwi wejściowe pomaluj na biało, jeszcze bym jakieś listwy dołożyła do nich, zobacz jak zrobiła to blogerka Ushii KLIK Dziękuje i dzięki za info, tak się bałam tej okleiny a tu wystarczy je podkleić jakąś cienką płytą i po sprawie. Zastanawiam się co z futryną, bo ona też w okleinie a jej chyba nie da rady okleić a nie wiem czy da się pomalować.... Ale jest to już jakiś pomysł. Zasięgniemy chyba opinii stolarza. Witam serdecznie, taraz ja przyszłam z rewizyta i właśnie zbieram szczękę z podłogi.zabudowy masz niesamowite i sofkę również. czy prześlesz mi na priv wymiary szafy i cene zabudowy w przedpokoju? wogóle śliczne cudne to Twoje mieszkanie Dziękuję Anitko serdecznie i witam Cię w moich skromnych progach Już piszę privka do Ciebie Z przykrych rzeczy sąsiedzi zalali nam mieszkanie Wróciliśmy po weekendzie do mieszkania i taka niespodzianka nas czekała na trzech ścianach. Powoli to wszystko schnie, w kuchni już farba odeszła, w pokoju i przedpokoju na razie wszystko się trzyma. Zobaczymy czy nie wyjdą jakieś plamy. Taki peszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 24.10.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Zbieram szczękę z podłogi Genialne! Szafa w przedpokoju - ideał! Gratuluję! W sypialni boska! Zazdroszczę! Zapisuję Twój wątek w ulubionych A jak ma się sprawa z zalanymi ścianami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.10.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Piękne szafy. Wszystkie! Ja widziałabym na nich jakieś ładne gałeczki (w sypialnianej po 2 na szufladach). A drzwiom wejściowym faktycznie dobrze zrobiłoby malowanie. Teraz trochę "ciążą" tej boskiej zabudowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 26.10.2014 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Zbieram szczękę z podłogi Genialne! Szafa w przedpokoju - ideał! Gratuluję! W sypialni boska! Zazdroszczę! Zapisuję Twój wątek w ulubionych A jak ma się sprawa z zalanymi ścianami? Witam serdecznie i dziękuję za miłe słowa. Ściany jeszcze schną, plamy niestety zostały, więc czeka nas ponowne malowanie przedpokoju, pokoju i kuchni. Piękne szafy. Wszystkie! Ja widziałabym na nich jakieś ładne gałeczki (w sypialnianej po 2 na szufladach). A drzwiom wejściowym faktycznie dobrze zrobiłoby malowanie. Teraz trochę "ciążą" tej boskiej zabudowie Dropciu cieszę się, że wpadłaś. Przy Maluchu pewnie czas pędzi jak szalony. Doceniam Drzwi są tematem jak na razie odległym. Musimy się uporać z bardziej bieżącymi sprawami. Na chwilę obecną staram się jak najmniej patrzeć w ich stronę Jeżeli chodzi o szafy, to zdecydowaliśmy się na uchwyty. Szuflady mają po 50cm i wydaje mi się, że może być niewygodnie z gałeczkami. Sama jestem ciekawa jak to będzie wyglądało. Wolałabym przymierzyć uchwyty do szafy przed zakupem, ale niestety nie miałam takiej okazji. Po cichu liczę, że będę mogła wymienić Zrobiliśmy projekt półek do kuchni http://i938.photobucket.com/albums/ad222/dzazgunia/Gdansk/poacute1420kanowa_zps5086031f.png Zawisną po obu stronach okapu. Mam nadzieję, że kolor uda się dobrać taki sam jak ikeowskich szafek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 01.11.2014 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Dzazgunia, piękne mieszkanie. Aż się dziwię, że wcześniej do Ciebie nie trafiłam, niemniej jednak teraz obiecuję być na bieżąco Nie mogę się napatrzeć zabudowom, jeśli możesz prześlij proszę koszt poszczególnych szaf. Mam też pytanie o to gdzie można nabyć lampę, którą planujesz nad stów (z postu #105). Jak tam sytuacja ze ścianami po zalaniu? Dogadaliście się z sąsiadami o to, kto pokryje poniesione przez Was szkody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 02.11.2014 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Dzazgunia, piękne mieszkanie. Aż się dziwię, że wcześniej do Ciebie nie trafiłam, niemniej jednak teraz obiecuję być na bieżąco Nie mogę się napatrzeć zabudowom, jeśli możesz prześlij proszę koszt poszczególnych szaf. Mam też pytanie o to gdzie można nabyć lampę, którą planujesz nad stów (z postu #105). Jak tam sytuacja ze ścianami po zalaniu? Dogadaliście się z sąsiadami o to, kto pokryje poniesione przez Was szkody? Dziękuję Dzustaa i witam, cieszę się z odwiedzin Lampa niestety jest z hameryki, wlepiłam bo może trafił ktoś na coś w tym stylu. Ja jeszcze nie znalazłam swojego ideału nad stół i naprawdę obawiam się, że goła żarówka długo będzie nad nim dyndać. Jeżeli chodzi o zalanie, to ściany dosychają, sąsiad zadeklarował się, że pokryje koszty malowania. Na szczęście mamy jeszcze farby. Trzeba tylko zmobilizować się do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 02.11.2014 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Ja też mam ją zapisaną w inspiracjach, również z hameryki i miałam nadzieję, że znalazłaś w Polsce Mam jeszcze taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 26.11.2014 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Cudne meble, też mnie korci, żeby drzwi wymaźgać na biało , reszta piękna, bardzo podobają mi się nowe nabytki lampowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozaliafashion 26.11.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 [QUcóż to za piękny sklep? Chciałam jeszcze dopytać z czego jest zrobiona szafa szara w sypialni? OTE=dzazgunia;6402046]Witam Nelli Sza, dziękuję za odwiedziny. Najgorzej jak się nic nie podoba. Traci się ochotę i zapał , rozumiem. Dobre wiadomości Jak się okazuje, zamówienie klamki, składającej się z dwóch różnych modeli nie jest niemożliwe. Termin realizacji zamówienia troszkę długi, bo od 4-6 tygodni, ale nieważne Na liście zakupów: lampy - kuchnia szt 3, jedna główna i dwie nad mini wyspę-barek, salon szt 2, przedpokój 1szt i sypialnia 1szt, wiadomo ból, ale mam ciekawe kąski na oku http://i938.photobucket.com/albums/ad222/dzazgunia/Lampy/1924744_733697133330051_1273029070_n_zpse329d19c.jpg sofa ???? stół i krzesła ???? szafka rtv ???? szafa do sypialni ????? nie mówiąc już lustrach, szafce na buty, szafkach nocnych. My gooood! Co to są klamki przy tym wszystkim..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozaliafashion 28.11.2014 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Witam jestem początkująca na forum...coś mi ten post powyżej nie wyszedł....Chciałam zapytać co to za sklep ze zdjęć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 29.11.2014 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Witam jestem początkująca na forum...coś mi ten post powyżej nie wyszedł....Chciałam zapytać co to za sklep ze zdjęć. Pozdrawiam Witam rozaliafashion Tak się właśnie zastanawiałam co mogłaś mieć na myśli Zdjęcie jest ze sklepu http://www.mintgrey.pl/, a szafa zrobiona jest z mdfu Nic się przez ten czas nie wydarzyło, aż do zeszłej środy. Przyjechał stolarz zamontował blat w łazience, uchwyty i wyposażenie w szafie w sypialni. Zrobił także półki do kuchni, jednak kolor zupełnie nie dobrany. Musieliśmy oddać. Posprzątam zrobię zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 15.12.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Justyna posprzątałaś? czekam na zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 16.12.2014 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Marta no cały czas sprzątam Czekam aż Damian powiesi lampy nad blatem (może mu się trochę zejść) Obiecuję, że w tym tygodniu coś wrzucę a na razie zostawiam :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 24.12.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=295601&d=1419450106 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 09.01.2015 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Zapłon mam trochę spóźniony, ale lepiej późno nić wcale Wrzucam moją skromną choineczkę, nowe oraz stół z nowymi krzesłami. http://i938.photobucket.com/albums/ad222/dzazgunia/Gdansk/7dfcd4e0-fa7b-4efd-8cc9-c5110a1fd63e_zps69d08740.jpg Pod ścianą widać hoker, zakupiliśmy sztuk 2 http://i938.photobucket.com/albums/ad222/dzazgunia/Gdansk/a2b0a550-71bf-4607-9024-848cdf7c23e9_zps17414553.jpg http://i938.photobucket.com/albums/ad222/dzazgunia/Gdansk/06a63466-a6f4-408e-b8d5-0e55ce2602f5_zps7df7e803.jpg Obiecuję sobie na nowy rok zakup aparatu, bo tak nie idzie nic pokazać. Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez dzazgunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 09.01.2015 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Udało się także zamontować uchwyty. Zabudowa w przedpokóju http://i938.photobucket.com/albums/ad222/dzazgunia/Gdansk/db336495-4ffa-458a-9af7-1b3825e75f3f_zpsdc52b1d7.jpg Pawlacz w łazience http://i938.photobucket.com/albums/ad222/dzazgunia/Gdansk/5e9637cc-3d24-4e42-b789-cd42ace57d37_zps0628552e.jpg Szafa w sypialni http://i938.photobucket.com/albums/ad222/dzazgunia/Gdansk/8df1b755-6aba-4b72-a38e-ecf361c24ad4_zps553802e5.jpg Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez dzazgunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 12.01.2015 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Ja czuję ciągle niedosyt zdjęć z Twojego domu. Twoje meble w zabudowie są przepiękne! Marzą mi się szersze kadry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 12.01.2015 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 A moge kupic najpierw aparat? W zwiazku z powyzszm wystosowuje prosbe o polecenie jakiegos aparatu fotograficznego ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts