asterixx 16.07.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 (edytowane) Witam, Przyjechali fachowcy hydraulicy. Pokopali, podziurawili ściany fundamentowe. Wsadzili rury, opiankowali pianką rozprężną i zasypali. Czy to jest prawidłowe? Czy miejsc przejść rur nie należałoby zabezpieczyć przed wodą? Cale ściany wymazane WEBEREM 3 K, a tutaj mam - jak domniemam - dziurę w systemie ochrony przed wodą. Odnoszę wrażenie, że panowie poszli na łatwiznę i jutro będą odkopywać swoje rury. Jak to powinno być zrobione prawidłowo ?? Nikt mi nie odpowiedział, wiec kazałem fachurą odkopać, zabezpieczyć mazidłem. I po wyschnięciu zasypać. Edytowane 17 Lipca 2013 przez asterixx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amstrong89 17.07.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Właśnie tak powinno się zrobić jak im kazałeś poprawić. U jednego producenta czytałem że nie powinno się wypełniać otworów z rurą PCV. Ciekawe dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts