hmepg 17.07.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Proszę o opinie na temat tych okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 23.12.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Proszę o opinie na temat tych okien. Hmm... właśnie je zamówiłem, montaż w marcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kater-acme 15.01.2015 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 no i jak tam z Waszymi oknami, jakie spostrzeżenia? ja właśnie je dziś zakupiłem, montaż pewnie na dniach jak zima dalej będzie taka wiosenna (10 st); porównywałem je do Fakro FTP-V ale wyszły cenowo lepiej, no i wg zapewnień sprzedawcy (tak tak, wiem, sprzedaje to co mu lepszą marżę daje) Thermoblock WD jest lepszym rozwiązaniem od Fakrowskiego XPD bo nie nasiąknie i nie traci właściwości izolacyjnych; cóż, pożyjemy, zobaczymy... trochę też do końca nie jestem pewien czy brak nawiewnika (a nie ma go gdy jest WD) nie będzie robił cyrków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts